Przejdź do forum
[NETELLER] Weryfika...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[NETELLER] Weryfikacja

20 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
6,137 Wyświetlenia
stachu789

Witam

Chciałbym zweryfikować swoje konto na netku które posiadam już dłuższy czas jednak używane jest od niedawna. Oczywiśćie chce wypłacic pieniądze. We wtorek wieczorem wysłałem maila ze skanem dowodu. Odesłali wiadomość że skontaktują się ze mną telefonicznie lub odpiszą. Do tej pory nie ma ani jednego ani drugiego.... Problem tkwi w tym ze przy rejestracji prawdopodobnie podałem numer tel. stacjonarny którego już nie mam ale chyba by raczyli napisać o tym, że nie mogą się skontaktować. Jak długo trwa taka weryfikacja że nie ma żadnego odzewu?

edit: w koncie na netku widać że podałem tel. komórkowy który posiadam aktualnie.

Odpowiedz
Cytat
19 odpowiedzi
imgoingtomirage

http://content.neteller.com/content/en/requestacallback.htm
Poproś o telefon, podaj wszystkie dane, zadzwonią do Ciebie w przeciągu godziny i załatwisz wszystko od ręki w kilka minut. Kontakt mailowy to strata czasu moim zdaniem i tak na końcu pewno powiedzą Ci, że muszą się skontaktować telefonicznie.
Tak zrobiłem gdy miałem zamknięte konto z powodu dłuższego nieużywania. Odblokowane i gotowe do użytku w 5 minut po rozmowie przez telefon.
Pamiętaj by podawać numer z kierunkowym, w przypadku komórki wygląda to tak:
+48 xxx xxx xxx

Pozdro.

Odpowiedz
Cytat
salyk

Napisane przez imgoingtomirage
http://content.neteller.com/content/en/requestacallback.htm
Poproś o telefon, podaj wszystkie dane, zadzwonią do Ciebie w przeciągu godziny i załatwisz wszystko od ręki w kilka minut. Kontakt mailowy to strata czasu moim zdaniem i tak na końcu pewno powiedzą Ci, że muszą się skontaktować telefonicznie.
Tak zrobiłem gdy miałem zamknięte konto z powodu dłuższego nieużywania. Odblokowane i gotowe do użytku w 5 minut po rozmowie przez telefon.
Pamiętaj by podawać numer z kierunkowym, w przypadku komórki wygląda to tak:
+48 xxx xxx xxx

Pozdro.

+100.

Obecnie najlepszą opcją kontaktu z netellerem jest Request a call. :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
stachu789 Autor wątku
stachu789

Dobra nie chce zakładać nowego tematu. Zadzwoniłem i wszystko ok. Tylko przy wypłacie mam tylko opcje "czek" a chce przelać na konto co teraz mam zrobić?

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage

A masz konto Extended?

Odpowiedz
Cytat
stachu789 Autor wątku
stachu789

Tak mam konto Extended. Nie podnosiłem statusu.

Odpowiedz
Cytat
emomaniac

Wpłacić na netka "coś' jednocześnie otwierając "kanał"?

Odpowiedz
Cytat
salyk

Napisane przez emomaniac
Wpłacić na netka "coś' jednocześnie otwierając "kanał"?

Dokładnie.

Jeśli chcesz móc wypłacić na konto bankowe, musisz wcześniej odblokować tą metodę - czyli wpłacić jakieś $ na netellera poprzez swoje konto bankowe.

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage

Jak ja zakładałem konto czyli jakieś 5 lat temu to działało to jeszcze w ten sposób, że podawałeś dane dot. konta i oni przesyłali Ci daną sumę na konto (grosze) i musiałeś podać dokładnie ile dostałeś potwierdzając, że to Twoje konto :).

Odpowiedz
Cytat
drafu

A wie ktos czy mozna wplacic z netellera na platforme pokerowa pieniadze nie weryfikujac w ogole konta ? ( tzn nie wysylajac skanu dowodu i nie przeprowadzajac rozmowy telefonicznej)

Odpowiedz
Cytat
ajakuba

można :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
drafu

ok dzieki

Odpowiedz
Cytat
salyk

Napisane przez drafu
ok dzieki

wpłacisz, ale już nie wypłacisz ;)

Odpowiedz
Cytat
stachu789 Autor wątku
stachu789

Tylko ze ja juz kiedys wplacalem z konta na netka, czy musze jescze cos zrobić przy wysylaniu tych pieniedzy?

Moze cos zle robie? Przelew sie robi poprzez zakładkę wypłata prawda?

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage

Tak.
Masz już przyznany status konta Extended?
Ja wysyłałem im skan dowodu na podany adres specjalnie do tego przeznaczony na który trzeba wysłać z konta mailowego na które mamy zarejestrowanego Netellera. Nic nie musiałem pisać, odpisał tylko automat, że wiadomość przyjął i po kilku (2-3) dniach konto było Extended.

Odpowiedz
Cytat
stachu789 Autor wątku
stachu789

Dobra w końcu po trzech dniach prób, żeby do mnie oddzwonili w sprawie konta, babka mi przesłała co mam zrobić. Niestety nie bardzo rozumiem o co im chodzi w dwóch ostatnich punktach.

The member must send an email to memberwire@NETELLER.com. The email must include:

· First and last name;

· The amount of the Member Wire;

· A scan of the bank statement they wish to have their funds withdrawn to.

Odpowiedz
Cytat

Witaj,

niestety nie za bardzo wiem o co chodzi z member Wire, chyba musisz się ich o to spytać bo nie spotkałem się z tym stwierdzeniem

A co do ostatniego to musisz wysłać skan wyciągu z banku na który chcesz wypłacać kasę z netka , jak nie masz to poproś u siebie w banku

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
stachu789 Autor wątku
stachu789

Dla ogólnej wiadomości

Hello

The amount of the Member Wire is the amount you want to withdrawal from your Neteller account.

Thank you.

Odpowiedz
Cytat
ManForYou

Odświeżam. Najpierw zleciłem przelew na netellera przed weryfikacją. Czy to coś zmieni ?

Odpowiedz
Cytat
Urbi23

Witam,

Prosiłbym jednak o nieodgrzebywanie wątków sprzed 2 lat :)

Nie, nic to zmieni. Przesyłać pieniądze można nawet na niezweryfikowane konto Neteller

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat