Przejdź do forum
Kupno HM kartą Net+...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Kupno HM kartą Net+ Virtual

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
920 Wyświetlenia

Chciałbym kupić HM, jednak mam tylko konto Netellera. Rozumiem jednak, że karta Net+ Virtual umożliwia taki zakup, skoro można płacić kartą kredytową Master Card. Konto mam w $.
1) Czy zapłacę jakąkolwiek prowizję?
2) Czy za Net+ Virtual są pobierane jakiekolwiek opłaty stałe? Napisali, że nie ma "miesięcznych" opłat, co brzmi od razu trochę podejrzanie, bo jeśli opłat nie ma to zwykle pisze się "żadnych", a nie "miesięcznych".

5 odpowiedzi
eSGe

[Treść wyedytowana]

//spam. salyk

eSGe

[Treść wyedytowana]

//spam. salyk

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Hehehe... pw;]

salyk

Witam,

osobiście uważam, że zakładanie Net+ na jedną transakcję mija się z celem ;)
Sam kupowałem HM'a na naszym forum - Tobie też to polecam, aczkolwiek rozważnie wybieraj sprzedawcę - musi mieć sporo pozytywnych opinii.

A może korzystasz z moneybookers? Tym sposobem również można zapłacić.

Pozdrawiam

imgoingtomirage

Tutaj chodzi o normalne dokonywanie zakupów przez internet, a więc musisz mieć jakaś kartę kredytową z CCV/CVV/itp., a karta Net+ jest właśnie taką kartą, a Net+ Virtual została właśnie stworzona tylko i wyłącznie do transakcji przez internet.

1) Czy zapłacę jakąkolwiek prowizję?

Z tego co wiem to nie, jeśli masz konto w $, kartę w $ i płacisz w $.

2) Czy za Net+ Virtual są pobierane jakiekolwiek opłaty stałe? Napisali, że nie ma "miesięcznych" opłat, co brzmi od razu trochę podejrzanie, bo jeśli opłat nie ma to zwykle pisze się "żadnych", a nie "miesięcznych".

Żadnych, żyją z przewalutowań i opłat przy wypłatach z bankomatów.

Sam kupowałem HM'a na naszym forum - Tobie też to polecam, aczkolwiek rozważnie wybieraj sprzedawcę - musi mieć sporo pozytywnych opinii.

Też polecam ten sposób i tego użytkownika ([SPRZEDAM] Licencje do HM PRO, Table Ninja, SnG Wizz etc. - zaufany!)

Pozdro.