Przejdź do forum
Neteller a blokada ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Neteller a blokada konta

11 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
1,136 Wyświetlenia
MistyK

Po feralnym piatku wyplacilem w miare spora kase na konto netellera. Dzisiaj wchodze i patrze mam napisane ze zablokowano moje konto zeby chronic moje dane osobowe. Mam sie z nimi skontaktowac i tu moje pytanie: Neteller nie ma zadnych problemow z tym ze wyplacilem te pieniadze z pokera? W ogole w jakim celu blokuja mi konto ?

10 odpowiedzi

Hej MistyK,

blokada to zapewne nic strasznego. Poproś support, aby do Ciebie zadzwonili i powinni od razu odblokować.
Miałem podobną sytuację, gdy chciałem po raz pierwszy wypłacić. Od razu skontaktowałem się z Neteller i konto było po kilku minutach odblokowane.

Pozdrawiam,
dohpaZ

imgoingtomirage

Witam.

Neteller nie ma zadnych problemow z tym ze wyplacilem te pieniadze z pokera?

Nie ma, bo jest to całkowicie legalne :). Sami często oferują różne promocje, zwłaszcza jeśli ich powiadomisz, że grywasz w pokera, ja pamiętam, że pytał mnie support czy jestem zainteresowany i od tego czasu otrzymuje różne newsy związane z pokerem.

Pozdrawiam.

MistyK Autor wątku
MistyK
MistyK Autor wątku
MistyK

Dzwonie do nich od wczoraj juz ze 4 razy requesta skladalem i nic. Czemu nie oddzwaniaja?:<

W sumie to oni również mają święta, więc być może ich support nie pracuje lub pracuje tylko w okrojonym wymiarze.
Spróbuj jutro, a od wtorku na pewno wszystko wróci do normy z ich supportem.

MistyK Autor wątku
MistyK

Chyba im troche popsulem te swieta bo ciagle im te requesty wysylam, no ale bez jaj wczoraj mogli to zalatwic.. :<

Witam dołączam się do tego samego , od kilku dni wysyłam im te requsety i nie dzwonia , na maila też nie łaskaw odpisać , a jak przejąłem inicjatywę i chciałem zadzwonić pod oficjalny nr z ich strony to odpala się automat i mówi żeby podać 12 cyfrowy kod zaczynając od 45 , wstukałem mój kod i nagle babka mówi " Thanks for your choosing Neteller but coś tam coś tam , try contact to us another way " Już mnie to zaczyna wkurzać założyłem tam konto bo nie mam bankówki , chciałem sobie szybko wypłacić , serwis ogólnie polecił mi znajomy , dałem mu sarkę on mi przelal , potem dostałem przelew - wygraną i od tamtej pory już się z nimi borykam , jeśli ktoś wie jak do nich zadzwonić żeby działało to czekam na pomoc , Pozdro

MistyK Autor wątku
MistyK

Do mnie wczoraj zadzwonili i wszystiko git ; )

Cieszę się, czyli jednak support działa, mimo świąt.
Znakomita nowina :)

imgoingtomirage

Witam.

Vegheta tutaj założyłeś już swój odrębny temat, nie ma sensu dublowania wątków: Problem Neteller

Pozdrawiam.