Przejdź do forum
wyswietlanie hud - ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] wyswietlanie hud - pt3

6 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
444 Wyświetlenia
adi937
PokerStrategist

Czy jest mozliwosc podzielenia wyswietlania statystyk HUD przy stole na poszczegolne fazy turnieju (dokladnie chodzi mi o turnieje SnG) np. jesli w grze jest 1-3, 4, 5-6 i 7-10 graczy. Zeby wlasnie poszczegolne statystyki byly wyswietlane w tych czterech przedzialach? Jesli jest taka mozliwosc to prosilbym o wyjasnienie jak to zrobic. Mam nadzieje, ze za duzo nie zamotalem i rozumiecie o co mi chodzi;)

Z gory dzieki za pomoc,

Pozdrawiam

5 odpowiedzi
Urbi23
Oldschool Grinder

Witam,

Na chwilę obecną potrafi to tylko HEM :( W PT można co najwyżej rozdzielac między grami FR, SH i HU

Pozdrawiam

adi937 Autor wątku
adi937
PokerStrategist

A jak wlasnie rozdzielic je ze wzgledu na FR, SH i HU?

Urbi23
Oldschool Grinder

Mam na myśli statystyki z gier cashowych. Wystarczy mieć zaznaczone "Adjust Qualifying Table Limits" oraz "Show Stats For Current Cash Limit Only". Nie działa to jednak w SnG. Tam można dokonać podziału statów wyłącznie w zależności od wysokości blindów.

adi937 Autor wątku
adi937
PokerStrategist

Z tymi blindami to chodzi Ci o segregowanie statystyk poprzez filtry? Czy jest rowniez mozliwosc wyswietlania na stolach statystyk z podzialem wlasnie na wysokosc blindow?

Urbi23
Oldschool Grinder

Nie chodzi o filtry jako takie. W oknie konfiguracji HUDa można ustawić, aby wyświetlane były staty tylko z konkretnego poziomu blindów