Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] HM Hud

11 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
729 Wyświetlenia
boobaaboo

chialem zmienic sobie wyswietlane statystyki w HM podczas gry ale nie mam pojecia jak to zrobic. niby jest "popup configuration" w opcjach ale to tylko te ktore sie wyswietlaja po kliknieciu natomiast nie widze gdzie zmienic te staty ktore sa widziane caly czas podczas gry.

Z gory wielkie dzieki.

10 odpowiedzi
salyk

Witam,

wszystko można ustawić w:
HUD Options -> Player Preferences

A czy jest możliwość, oglądanie statystyk danego stolika gdy jest się np: na liscie oczekujących, albo gdy czekam na dużą ciemną?

TimotheeS

Hej!
Niestety nie ma takiej możliwości, HM importuje tylko te rozdania, w których Ty otrzymujesz karty.
Pozdrawiam!

ok, dziekuje za odpowiedz i mam jeszcze jedno pytanie: gdzie włączyć opcje, żeby można było ogladać HH z gry live tzn żeby mozna było przeglądać ostanie rozdania.

salyk

Witam,

abyś mógł przeglądać statystyki stolików nie siedząc przy nich, musiałbyś dokupić dodatek do HM, mianowicie Table Scanner.

Jeśli chodzi o podglądanie rozdań, to ustawiasz to w:
HUD Options -> Player Preferences -> Appearance i zaznaczasz opcję "Show table avgs". Ponadto możesz ustalić ile ostatnich pul ma być wyświetlanych w "Number of pots".

Potem podczas gdy klikniesz w interesującą Cię rękę (klikając na nick gracza) i powinno wyświetlić Ci się okienko z HH.

Mam nadzieję, że pomogłem ;)
Pozdrawiam serdecznie

Napisane przez salyk
Witam,

abyś mógł przeglądać statystyki stolików nie siedząc przy nich, musiałbyś dokupić dodatek do HM, mianowicie Table Scanner.

Jeśli chodzi o podglądanie rozdań, to ustawiasz to w:
HUD Options -> Player Preferences -> Appearance i zaznaczasz opcję "Show table avgs". Ponadto możesz ustalić ile ostatnich pul ma być wyświetlanych w "Number of pots".

Potem podczas gdy klikniesz w interesującą Cię rękę (klikając na nick gracza) i powinno wyświetlić Ci się okienko z HH.

Mam nadzieję, że pomogłem ;)
Pozdrawiam serdecznie

O oto mi chodziło, dzięki Ci bardzo. Pozdro

Hoobert

a ja mam taki problem na który jakoś nie mogę nigdzie znaleźć rozwiązania, otóż grając turniej na everest po zmianie stolika zniknął mi hud i nie chce wrócić, wie kto może co się dzieje ?

ed: co ciekawe pomógł restart everesta w czasie turnieju, ale może jest jakiś lepszy sposób ?

salyk

Napisane przez Hoobert
a ja mam taki problem na który jakoś nie mogę nigdzie znaleźć rozwiązania, otóż grając turniej na everest po zmianie stolika zniknął mi hud i nie chce wrócić, wie kto może co się dzieje ?

ed: co ciekawe pomógł restart everesta w czasie turnieju, ale może jest jakiś lepszy sposób ?

Restart HUD'a ?

Hoobert

Napisane przez salyk

Napisane przez Hoobert

Restart HUD'a ?

no właśnie nie pomagał, trochę to było dziwne...

Niestety też mi się to wysypywało czasem na turkach na Everest, wina ze strony Everesta niestety;/