Przejdź do forum
TST Pomoc w konfigu...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

TST Pomoc w konfiguracji

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
562 Wyświetlenia
Andrzej1960
PokerStrategist

Siemanko koledzy.

Mam wielką prośbę do osób, które znają trochę TST i pomogą mi przy pierwszej konfiguracji.
Ściągnąłem właśnie triala i chciałbym go jak najlepiej wykorzystac.
Potrzebowałbym pomocy jak go skonfigurować.
1) Jak połączyć z bazą
2) Jakie ciekawe funkcje oprócz skanowania stolika moge w nim ustawic? Widziałem, że niektórzy piszą że kolejkuje nas przy stolikach z fishem?O takie funkcjonalności mi chodzi.
3) Czy jakies konkretne i fajne filtry pod fishy mozna sobie ustawiac?

Będę wdzięczny za pomoc tutaj lub kontakt na skype.Pomocnej osobie odpalam pierwszego wygranego buyina nl5:)
skype boniek_19841

Pozdro

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
bambucza1988
PokerStrategist

1) z paska u gory Database/Manage Databases - w nowym oknie guzik z prawej strony DetecetDatabases - i w nowym oknie Get Databases/jak wykryke po sekundzie SaveDatabase
jezeli uzywasz dwoch baz to powtorz ten zabieg jeszcze raz, a wtedy w tym oknie Manage Databases na dole wlacz sobie UseMultipleActiveDatabases i mozesz uzywac wyszukiwannia w dwoch na raz
z lewej strony przy nazwie bazy dancyh zaznacz ptaszkiem w kolumnie active, w ktorej chcesz szukac - czyli ktorej chcesz uzywac do szukania ryb

2) zobaczy tutaj https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=397956

3) moje filtry jakich uzywac widac w linku na screenie tylko ptaszki mam normalnie przy wiekszsej ilosci i jak mi sie nie podoba otwarty stol to poprostu zamykam

Odpowiedz
Cytat