Problem mam taki że za każdym razem gdy odpalam HM2 staty przeciwników wyświetla od pierwszej ręki(gram zooma) dodam że w ustawieniach mam ustawione normal nie session, pomożecie koledzy??
Witam,
Przejdź do HUD Options -> Config Properties i odznacz "Use session stats":

Pozdrawiam
ja niestety to mam odznaczone i dalej co wyłącze hm2 i załączę na nowo to staty przeciwników lecą od pierwszej ręki, w setings też mam normal, co jeszcze mogę mieć źle??? aha dodam jeszcze że moich statów to wcale nie wyświetla tylko kreseczki
Wyczytałem, że na początku kwietnia ten problem miał być dodany do następnego update HM2. Sprawdź, czy masz najnowszą wersję, a na wszelki wypadek, zainstaluj HM2 od nowa. Jeśli to nie pomoże, spróbuj wykonać kroki podsunięte przez support HM2:
Wyeksportuj swój HUD w HUD Options.
Zamknij HM2
Usuń prefs.xml file w folderze config w
Win 7: C:\Users\{username}\AppData\Roaming\HoldemManager\
pokazywanie ukrytych plików dla Win 7
Win XP: C:\Documents and Settings\User_name\Application Data\HoldemManager
Przeinstaluj Microsoft .NET Framework:
Odinstaluj swoją wersję poprzez to narzędzie
Ściągnij NET installer i włącz go:
Download: Microsoft .NET Framework 4 (Web Installer) - Microsoft Download Center - Download Details
W swoim Panelu Sterowania upewnij się, że Windows i Microsoft .NET Framework jest zupdateowany do ostatniej wersji dopóki zobaczysz komunikat o braku nowych updateów, razem z Internet Explorerem (nawet jeśli używasz innej przeglądarki). Pamiętaj, że może to potrzebować więcej niż jeden reboot Twojego PC.
Zrób reinstall ostatniego HM2 i zaimportuj swój HUD.
https://www.holdemmanager.com/downloads/Holdem_Manager_2_Setup.exe
Pozdrawiam