Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

copy hands

14 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
2,028 Wyświetlenia
locoloco5454

Jak mam wrzucić ręke do oceny z hm2 zaznaczam daną rękę klikam copy wrzucam do hand converter i wychodzą jakieś głupoty gram na 888 poker wiem że ten z PS nie obsługje tego softu próbowałem na innych może ktoś powiedzieć krok po kroku jak to zrobic byłbym wdzięczny

Odpowiedz
Cytat
13 odpowiedzi
sniokers

jak masz liste rak to w panelu u gory (tam gdzie zaznaczasz ile rak ma sie zaladowac "250 1000 all" masz po prawej takie 2 biale karty, otworzy sie okienko i tam w prawym dolnym rogu masz do rozwiniecia menu, wybierasz pokerstrategy.com i gotowe:)

Odpowiedz
Cytat
locoloco5454 Autor wątku
locoloco5454

czyli klikam copy to clipboard i gdzie wtedy znajduje sie moja ręka?

Odpowiedz
Cytat
Maksymus007

w clipboardzie, czyli schowku

Odpowiedz
Cytat
locoloco5454 Autor wątku
locoloco5454

ok a ten clipboard jest w hm2 czy gdzies na PS.com bo nie moge znalezc

Odpowiedz
Cytat
dlrzz

Witam,

Przechodzisz do Hand Viewer jak Maksymus007 napisał, następnie:

Z listy po prawej wybierasz formę kopiowania, na przykład "Generic Forum Code" lub "PokerStrategy", żeby wkleić ręce na nasze forum. Klikasz "Copy To Clipboard", przechodzisz na nasze forum, tworzysz nowy wątek w odpowiednim miejscu, wklejasz rękę przez CTRL+V ze schowka Windowsowskiego.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
kylo6666

Napisane przez sniokers
jak masz liste rak to w panelu u gory (tam gdzie zaznaczasz ile rak ma sie zaladowac "250 1000 all" masz po prawej takie 2 biale karty, otworzy sie okienko i tam w prawym dolnym rogu masz do rozwiniecia menu, wybierasz pokerstrategy.com i gotowe:)

Wszystko fajnie ale wchodze w view i nie mam tych zagran z lewej strony tylko karta jest pusta, czemu? dlatego jak biore copy to nic sie nie kopiuje bo nie ma tego boardu.

Jak to zmienic? mam cos takiego

Odpowiedz
Cytat
dlrzz

Spróbuj założyć nową bazę i tam wrzucić kilka rozdań. Zobacz, czy wtedy będzie wszystko w porządku.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
kylo6666

Napisane przez dlrzz
Spróbuj założyć nową bazę i tam wrzucić kilka rozdań. Zobacz, czy wtedy będzie wszystko w porządku.

Pozdrawiam

Jak sie zaklada baze? :P wogole jakies stawki tu wyzsze a gram NL2 a nie jak tu i na ipoker a nie party wiec nie wiem o co chodzi.

Mam zaznaczony swoj nick (kylo_ipoker) i mam zagrania z 5sierpnia a te wczorajsze sa w active session.

Jak je przeniesc i jak zalozyc baze?

Odpowiedz
Cytat
dlrzz

Wszystkie swoje rozdania znajdziesz na C:\HM2Archive.

Tutaj znajdziesz poradnik, w jaki sposób założyć nową bazę:

http://hm2faq.holdemmanager.com/questions/1431/How+is+a+new+database+created+in+Holdem+Manager+2%3F

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
kylo6666

Napisane przez dlrzz
Wszystkie swoje rozdania znajdziesz na C:\HM2Archive.

Tutaj znajdziesz poradnik, w jaki sposób założyć nową bazę:

http://hm2faq.holdemmanager.com/questions/1431/How+is+a+new+database+created+in+Holdem+Manager+2%3F

Pozdrawiam

Zalozylem baze od nowa, zaimportowale rece i mam to samo.

Nadal jak biore view to mam Party NL 5/1 $ 9players

O co moze chodzic? cos powinienem zmienic? szukam wszedzie i nic nie moge zrobic...

Widze swoje rozdania wiem gdzie sa , aby wkleic na forum zapisuje na dysku potem przez weaktight konwertuje i wrzucam na forum, liczylem na jakies szybsze rozwiazanie ze kopiuje z HM2 i bezposrednio wrzucam lecz niestety cos idzie nie tak.
Musze uzywac jeszcze po drodze weaktight.

Odpowiedz
Cytat
dlrzz

Uruchamiasz program jako administrator? Posiadasz najnowszy update?

http://www.holdemmanager.com/Downloads/7207_Hm2AutoUpdate.exe

Odpowiedz
Cytat
kylo6666

Napisane przez dlrzz
Uruchamiasz program jako administrator? Posiadasz najnowszy update?

http://www.holdemmanager.com/Downloads/7207_Hm2AutoUpdate.exe

Uruchamiam jako administrator, sciagnalem wlasnie update, zainstalowalem go i ....MAM TYLKO JESZCZE JEDEN DZIEN TRIALA! A mialbym do konca miecha :( super kur.... nie wiem co robie nie tak ale jest zle.

Sa jakies alternatywne programy? darmowe albo tansze z mozliwoscia przetestowania? bo ten juz mnie wku..rza.

Odpowiedz
Cytat
dlrzz

Jeśli trial zamienił Ci się na jeden dzień, napisz do supportu z tym problemem. Zwykle resetują trial.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat