Przejdź do forum
Staty gracza, które...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Staty gracza, którego nie ma

8 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
441 Wyświetlenia
bialas910
PokerStrategist

Witam,

Co może być przyczyną tego, że wyświetlają się staty gracza, który opuścił stół?
Do tego nie wyświetlały mi się moje staty, a w opcjach mam zaznaczone, żeby staty były u mnie jaki u innych graczy.

Jeszcze jeden problem... mimo, że ustawiłem sobie staty prawym przyciskiem i wziąłem save, to po kolejnym odpaleniu stołu staty znów się rozjechały. Jak to naprawić? Z góry dzięki za odp.

7 odpowiedzi
dragoste
PokerStrategist

Co może być przyczyną tego, że wyświetlają się staty gracza, który opuścił stół?

Jeszcze przez jedno rozdanie od opuszczenia stołu, statystyki tego gracza będą pokazywane. To dlatego, że z punktu widzenia PT3, przy stole są graczy, którzy widnieli w ostatnim rozdaniu w HH, które PT3 zaimportował.

Do tego nie wyświetlały mi się moje staty, a w opcjach mam zaznaczone, żeby staty były u mnie jaki u innych graczy.

Rush?

Urbi23
Oldschool Grinder

Witam,

jw.

A na 3 pytanie - preferowane miejsce. Napisz gdzie grasz i jak masz ustawione

Pozdrawiam

bialas910 Autor wątku
bialas910
PokerStrategist

Napisane przez dragoste

Jeszcze przez jedno rozdanie od opuszczenia stołu, statystyki tego gracza będą pokazywane. To dlatego, że z punktu widzenia PT3, przy stole są graczy, którzy widnieli w ostatnim rozdaniu w HH, które PT3 zaimportował.

Staty się trzymały jeszcze przez kilkanaście rozdań i raczej nie miały zamiaru zniknąć

Rush

William Poker

A na 3 pytanie - preferowane miejsce. Napisz gdzie grasz i jak masz ustawione

William poker, w pt3 w ipoker network nie mam opcji zeby ustawic preferowane miejsce. Natomiast gdy biore np. 888poker to ta opcja już jest

Urbi23
Oldschool Grinder

Witam,

W PT3 jest opcja wyśrodkowywania, zapewne właśnie tu leży problem. Zaktualizuj do najnowszej wersji

Pozdrawiam

bialas910 Autor wątku
bialas910
PokerStrategist

mam najnowszą, świeżo zainstalowaną ;)

Urbi23
Oldschool Grinder

No to masz opcję wyśrodkowania

boxer82
Oldschool Grinder

Mi się dzieje podobnie (c do statystyk, które sa kilka rak dla gracza, który opuscił stół)./ U mnie przyczyna jest stary komputer co powoduje mocne obciazenie procka. Jezeli u ciebie jest podobnie z kompem to rób czesty housekeeping (ja robie co ok 10-15 tyś rak) + defragmentacja dysku