Przejdź do forum
Hand replayer - sta...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Hand replayer - staty

9 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
374 Wyświetlenia
Aimboy
PokerStrategist

Czemu staty w tym hand replayerze wyświetlają się z tak dużym opóźnieniem (nawet koło minuty), czasem nawet wcale... Jest to niesamowicie denerwujące, da się coś z tym zrobić? Mam zaznaczone "show HUD", nawet nie się tego odznaczyć. Robiłem niedawno housekeeping vacuum + analyze + update cache.

Jest jakaś alternatywa do tego badziewnego replayera?

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
dragoste
PokerStrategist

Napisane przez Aimboy
Czemu staty w tym hand replayerze wyświetlają się z tak dużym opóźnieniem (nawet koło minuty), czasem nawet wcale... Jest to niesamowicie denerwujące, da się coś z tym zrobić? Mam zaznaczone "show HUD", nawet nie się tego odznaczyć. Robiłem niedawno housekeeping vacuum + analyze + update cache.

Stop Auto Import. ;)

Odpowiedz
Cytat
Aimboy Autor wątku
Aimboy
PokerStrategist

No fakt, teraz da się odznaczyć, ale nie w tym problem, bo i tak było zaznaczone, a staty nadal się nie wyświetlają.

Odpowiedz
Cytat
dragoste
PokerStrategist

, a staty nadal się nie wyświetlają.

Once again. Stop Auto Import. Inaczej HUD w replayerze nie działa.

Odpowiedz
Cytat
Aimboy Autor wątku
Aimboy
PokerStrategist

Napisane przez dragoste

, a staty nadal się nie wyświetlają.

Once again. Stop Auto Import. Inaczej HUD w replayerze nie działa.

Once again, mam wyłączony Auto Import :D Zrobiłem po raz kolejny vacuum+analyze, w jednej z rąk się wyświetliły łaskawie po ~30 sekundach, w kolejnej wyświetliły się w czasie ponad minutę. Nie mam pojęcia co z tym zrobić.

Odpowiedz
Cytat
Urbi23
Oldschool Grinder

Daj ze 2-3 ruchy do przodu, to sie pojawi. Ten typ tak ma

Pozdro

Odpowiedz
Cytat
Aimboy Autor wątku
Aimboy
PokerStrategist

Napisane przez Urbi23
Daj ze 2-3 ruchy do przodu, to sie pojawi. Ten typ tak ma

Pozdro

To też robiłem i robię za każdym razem. Powiedz mi ile u Ciebie czasu zajmuje pojawienie się statów? Z housekeeping w starszych wersjach było jeszcze cluster database, ale w nowych wersjach nie jest to "standardem" przy imporcie, więc tego nie robiłem. To może być przyczyną czy ten replayer po prostu jest syfem? :D

Odpowiedz
Cytat
Urbi23
Oldschool Grinder

Jak masz miliard rozdań w bazie, to ja nic nie poradzę :P Ja mam jakieś 50k i nie narzekam :)

Odpowiedz
Cytat
Aimboy Autor wątku
Aimboy
PokerStrategist

Napisane przez Urbi23
Jak masz miliard rozdań w bazie, to ja nic nie poradzę :P Ja mam jakieś 50k i nie narzekam :)

No to świetnie, bo 50k rozdań w bazie to słaba próbka i przez to nie miałbym zbyt dużo info o przeciwnikach. Czyli na spokojnie mogę powiedzieć, że ten hand replayer to gówno, ale jakoś sobie bez niego poradzę.

Dzięki za pomoc.

Odpowiedz
Cytat