Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Stack and Tile

6 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
984 Wyświetlenia
Szkodnick
Oldschool Grinder

Witam Was forumowicze,
Czy korzystacie może z programu Stack and Tile? Ułatwia on grę na wielu stołach?

Mógłby ktoś napisać coś na temat tego programu, jak go skonfigurować itp. (gram na WH)

Dokładnie chciałbym go ustawić tak, aby stoły równomiernie układały się w 4 "słupkach" (po równo w każdym), wyskakiwał mi na wierzch stół, na którym jest do podjęcia decyzja i nie znikał dopóki decyzja na nim nie zostanie podjęta.

5 odpowiedzi
Szkodnick Autor wątku
Szkodnick
Oldschool Grinder

Up ?(

imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

Osobiście nie używam i z tego co widać mało użytkowników z tego korzysta, ale polecam Tobie ten temat: Wstęp do multitablingu i post AutystycznegoAndrzeja który jest bardzo wartościowy.
Jeśli chodzi o Twoje pytanie to nie wiem czy jest to możliwe.

Pozdrawiam.

Szkodnick Autor wątku
Szkodnick
Oldschool Grinder

Ok, dzięki. Aczkolwiek mam nadzieję, że ktoś sie wypowie jeszcze w tym temacie. Bo mam niby w tym programie ustawione żeby dzieliło mi stoły na 4 sloty, a program ustawia mimo to stoły w 3 slotach :/

Szkodnick Autor wątku
Szkodnick
Oldschool Grinder

Jeżeli nikt nie korzysta z Stack and Tile to może poda ktoś jakieś propozycje do darmowych programów, które pozwolą porządkować stoły w układ: 4 "słupki" po kilka stołów w każdym. Mam nadzieję, że zrozumiale przedstawiłem o co mi chodzi :)

Jak już wspominałem na początku gram na William Hill

Szkodnick Autor wątku
Szkodnick
Oldschool Grinder

Odświeżam temat. Nie wierzę, że nikt nie korzysta z oprogramowania do multitablingu poza TableNinja :)