Przejdź do forum
Auto import działa,...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Auto import działa, ale nie ma rąk

9 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
606 Wyświetlenia
MightySparow
Elite Grinder

Kiedyś już miałem ten problem, ale nie pamiętam jak go rozwiązałem. Otóż po rozegraniu kilku rąk na pokerstars nic mi się nie pokazuje w zakładce reports mimo że autodetect znalazł mi foldery i odznaczyłem żeby historia zapisywała się w jęz. ang. Nie mogę nawet zmienić nic w zakładce players bo mi nie wykrywa ani jednego gracza.

8 odpowiedzi
MightySparow Autor wątku
MightySparow
Elite Grinder

up

salyk
Oldschool Grinder

Witam,

HUD normalnie się wyświetla?
Filters>Clear

Daj znać czy pomogło?

Pozdrawiam

MightySparow Autor wątku
MightySparow
Elite Grinder

Nie wiem co zrobiłem, ale wyłączyłem i włączyłem i działa już :D

Witam,
nie chcę zakładać nowego wątku z prawie takim samym problemem jaki miał MightySparow.
A więc mój problem polega na tym, iż gram od jakiegoś czasu 5 card stud fixed limit i chciałem sobie zaimportować historię żeby zobaczyć swoje osiągi na wykresie, HM zaimportował historię bezproblemowo, ale jednak nie widać tych sesji w zakładce "sessions" w "cash games" oraz mam zaznaczone NL/PL, Limit w opcjach HUD Options->Player prefrences dla 6-max i fr.

ktosik
Oldschool Grinder

Może dlatego że to jest "5 card stud fixed limit" a nie Holdem.

Z tego co wiem to HM obsługuję Holdema i jest też wersja dla Omahy.

Jeśli chodzi o studa to kiedyś bawiłem się trochę PokerTrackerem Stud - taki oldschoolowy soft wygląda jak PT2 - ja używałem go do RAZZa - sprawdź tam sobie tego 5 card studa.

salyk
Oldschool Grinder

HM nie obsługuje 5 card stud :f_mad:

emomaniac
Oldschool Grinder

Do studa, razza, 5 card draw i innych badugi jest darmowy fpdb - http://sourceforge.net/apps/mediawiki/fpdb/index.php?title=Main_Page

wielkie dzięki koledzy :f_thumbsup: