Pomógłby mi ktoś w instalacji i ustawieniu w/w programów ?
Na pierwszej stronie tego wątku masz dokładną instrukcję jak działają skrypty AHK. Spróbuj, a jak nie to napiasz co Ci nie działą
W notatniki otwórz plik i pozamieniaj następujące pliki (możesz nie mieć static7)
"Edit3" -> "Edit2"
"Static6" -> "Static5"
"Static7" -> "Static6"
"Static11" -> "Static10"
Jak nie pomoże to zamień jeszcze "Static11" na "This Hand"
Ja to zmieniłem i działają mi przyciski myszy i rolka, jednak F1 i F2 nie działa.
Napisz, czy u Ciebie działa
Zrobiłem dokładnie to, co powiedziałeś - nie było static 7 i nie zmieniłem na this hand - i WSZYSTKO ok. f1 i f2 też.
wieeelkie dzięki
Ktoś pomoże mi z tymi programami, męczę się i męczę i nie daje rady
moje gg 6151270 - będę wdzięczny.
Kto używa tego na PP??
Czy Wam też po wyświetleniu się jakiejś głupiej reklamy o mega promocyjnej satelicie potem przestaje działać prawy przycisk myszy i nie można już używać bet pot przypisanej pod niego??
Rolka działa, klawisze działają tylko to ustrojstwo się wiesza i nie daje nic nawet restart AHK
Wlasnie zaczalem sie bawic tym skryptem i mam nastepujacy problem.
Jezeli mam trzy duze buttony fold/checkcall/betraise to wszystko smiga,
natomiast gdy jest szesc buttonow to:
check/fold dziala
check/call zawsze zaznacza tylko check
raise/raiseany nic sie nie dzieje
to check/call to w sumie zaden problem ale to raise/raiseany moglo by dzialac (najlepiej jak po dwukrotym nacisnieciu by zaznaczal druga opcje, albo druga opcja byla by pod innym klawiszem)
Moglby ktos obeznany w temacie mi pomoc, bo nie chce mi sie za bardzo przez cala dokumentacje przebijac, a przypuszczam, ze problem nie jest zbyt skomplikowany?
heh odkad zaczalem uzywac tego skryptu + bindy na myszce od razu sie captcha odezwalo, chyba klient bada ile kilometrow robie mysza
btw szkoda, ze autohotkey nie rozpoznaje przechylen rolki na boki :/
Zryty napisał
heh odkad zaczalem uzywac tego skryptu + bindy na myszce od razu sie captcha odezwalo, chyba klient bada ile kilometrow robie mysza![]()
btw szkoda, ze autohotkey nie rozpoznaje przechylen rolki na boki :/
WTF is captcha??
MoroP napisał
WTF is captcha??![]()
captcha, ale pewnie juz wiesz
Mam takie pytanko, da sie cos poradzic, zeby autohotkey dzialal z HUD od Elephanta?
Nie znałem tej nazwy ale jak już napisałem i przeczytałem tekst jeszcze raz to domyśliłem się o co kaman
A to AHK powinno działać na sofcie pokerowy i nie ma nic wspólnego z HUDem chyba.
Zobacz bez HUDa włączonego czy działają Ci bet pot czy co chcesz używać.
Sprawa sie wyjasnila, Elephant chodzil na prawach administratora a betpot nie, wiec przy wlaczonym HUD slon bral gore w calym interesie :/
Zainstalowalem PHG zmienilem w bet pocie
"Edit3" -> "Edit2"
"Static6" -> "Static5"
"Static7" -> "Static6"
"Static11" -> "Static10"
ustawilem party_uses_commas_for_decimals := 1 skompilowalem wszystko
najpierw uruchamiam phg potem bet pot potem wlaczam partypoker i niestety nie dziala mi zaden skrot
phg przechowuje historie w katalogu C:\FreePHG_HandHistories tak samo jest ustawione w betpot
co moge poprawic ?