Przejdź do forum
Skrypt AHK dla SSS ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Skrypt AHK dla SSS PartyPoker

57 Posty
19 Użytkownicy
0 Reakcje
8,139 Wyświetlenia

Pomógłby mi ktoś w instalacji i ustawieniu w/w programów ?

MoroP
Oldschool Grinder

Na pierwszej stronie tego wątku masz dokładną instrukcję jak działają skrypty AHK. Spróbuj, a jak nie to napiasz co Ci nie działą

098799
Oldschool Grinder

MoroP napisał
Działa Wam skrypt AHK po nowej aktualizacji??

spsuł się.

MoroP
Oldschool Grinder

Już działa :)

098799
Oldschool Grinder

Mnie nie ;/ co zrobiłeś że działa?

MoroP
Oldschool Grinder

W notatniki otwórz plik i pozamieniaj następujące pliki (możesz nie mieć static7)

"Edit3" -> "Edit2"
"Static6" -> "Static5"
"Static7" -> "Static6"
"Static11" -> "Static10"

Jak nie pomoże to zamień jeszcze "Static11" na "This Hand"

Ja to zmieniłem i działają mi przyciski myszy i rolka, jednak F1 i F2 nie działa.

Napisz, czy u Ciebie działa

098799
Oldschool Grinder

Zrobiłem dokładnie to, co powiedziałeś - nie było static 7 i nie zmieniłem na this hand - i WSZYSTKO ok. f1 i f2 też.

wieeelkie dzięki ;)

MoroP
Oldschool Grinder

ja od razu zmieniłem na this hand moze dlatego nie działa mi właśnie F1 i F2

Ktoś pomoże mi z tymi programami, męczę się i męczę i nie daje rady :P moje gg 6151270 - będę wdzięczny.

MoroP
Oldschool Grinder

Kto używa tego na PP??

Czy Wam też po wyświetleniu się jakiejś głupiej reklamy o mega promocyjnej satelicie potem przestaje działać prawy przycisk myszy i nie można już używać bet pot przypisanej pod niego??

Rolka działa, klawisze działają tylko to ustrojstwo się wiesza i nie daje nic nawet restart AHK

Wlasnie zaczalem sie bawic tym skryptem i mam nastepujacy problem.
Jezeli mam trzy duze buttony fold/checkcall/betraise to wszystko smiga,
natomiast gdy jest szesc buttonow to:
check/fold dziala
check/call zawsze zaznacza tylko check
raise/raiseany nic sie nie dzieje

to check/call to w sumie zaden problem ale to raise/raiseany moglo by dzialac (najlepiej jak po dwukrotym nacisnieciu by zaznaczal druga opcje, albo druga opcja byla by pod innym klawiszem)

Moglby ktos obeznany w temacie mi pomoc, bo nie chce mi sie za bardzo przez cala dokumentacje przebijac, a przypuszczam, ze problem nie jest zbyt skomplikowany?

heh odkad zaczalem uzywac tego skryptu + bindy na myszce od razu sie captcha odezwalo, chyba klient bada ile kilometrow robie mysza ;)

btw szkoda, ze autohotkey nie rozpoznaje przechylen rolki na boki :/

MoroP
Oldschool Grinder

Zryty napisał
heh odkad zaczalem uzywac tego skryptu + bindy na myszce od razu sie captcha odezwalo, chyba klient bada ile kilometrow robie mysza ;)

btw szkoda, ze autohotkey nie rozpoznaje przechylen rolki na boki :/

WTF is captcha?? :)

MoroP napisał
WTF is captcha?? :)

captcha, ale pewnie juz wiesz :)

Mam takie pytanko, da sie cos poradzic, zeby autohotkey dzialal z HUD od Elephanta?

MoroP
Oldschool Grinder

Nie znałem tej nazwy ale jak już napisałem i przeczytałem tekst jeszcze raz to domyśliłem się o co kaman :)

A to AHK powinno działać na sofcie pokerowy i nie ma nic wspólnego z HUDem chyba.

Zobacz bez HUDa włączonego czy działają Ci bet pot czy co chcesz używać.

Sprawa sie wyjasnila, Elephant chodzil na prawach administratora a betpot nie, wiec przy wlaczonym HUD slon bral gore w calym interesie :/

Zainstalowalem PHG zmienilem w bet pocie

"Edit3" -> "Edit2"
"Static6" -> "Static5"
"Static7" -> "Static6"
"Static11" -> "Static10"

ustawilem party_uses_commas_for_decimals := 1 skompilowalem wszystko

najpierw uruchamiam phg potem bet pot potem wlaczam partypoker i niestety nie dziala mi zaden skrot

phg przechowuje historie w katalogu C:\FreePHG_HandHistories tak samo jest ustawione w betpot

co moge poprawic ?