Nie jest to program wypuszczony przez Nas, więc nie sądze aby informatyk podjął się modyfikacji
aha, a moze wasz informatyk podjaby sie trudu stworzenia jakiego takiego programiku z jakas reklama poker strategy mysle ze by mialo to wielkie powodzenie i serwis PS jeszcze bardziej bylby oblezany
A tak po za tym do adminow czy ktos wie co trzeba zmienic w skrypcie by doładowywała mi tyle BB ile chce zebym mogl sobie dostosowac do SSS i BSS z gory thx Pozdrawiam
zajmuje sie pisaniem skryptow pomocnych przy multitablingu
moge napisac dowolny skrypt - np w zamian za nauke gry w pokera
Original od yaqbpl
moge napisac dowolny skrypt - np w zamian za nauke gry w pokera
Przeciez PokerStrategy oferuje Ci darmową naukę gry w pokera, dostęp do artykułów oraz treningów - to najlepsza nauka
niestety nie jest to wstanie nauczyc mnie dobrej gry
treningi sa ok - ale nie mam za bardzo technicznie mozliwosci korzystania z nich
sądze, że artykuły powinny Ci na początkowym etapie wystarczyć. Jest tam zgromadzona cała najważniejsza wiedza
sa na tym forum prywatne wiadomosci? zbaczamy z tematu a chetnie bym skorzystal.
sek w tym ze nie jestem calkiem poczatkujacy, przeczytalem tony artykulow i gram juz sporo czasu. wygralem kilka freeroli i zaczalem grac cash tables. zaczalem od SH - po 1-2 miesiacach gry nie jestem na - . teraz dolaczylem do pokerstrategy i probuje zaczac od podstawowego SSS na FR. ale kompletnie mi to nie idzie.
a korzystajac z okazji ze zajmuje sie pisaniem skryptow, chetnie pomoge - a i sam potrzebuje pomocy [bardziej indywidualnej]. chyba nie narusza to jakiegos regulaminu ?
W dziale Wideo masz dużo przydatnych filmów, jeśli artykuly nie przemawiaja do Ciebie, to podczas tych filmów będziesz miał pokazane fajnie z czym i jak grać. Polecem
ok a jak wylapac bledy? wydaje mi sie ze gram co do kropki jak nakazuje sss a sukcesywnie trace - jest jakis darmowy program ktory przeanalizuje hand history ?
Original od yaqbpl
ok a jak wylapac bledy??
Wstawiaj rozdania na forum. Magic już tam na pewno znajdzie jakieś błędy.
Pozdrawiam
Dokładnie, treningi indywidualne może i byłyby możliwe ale dla graczy z najwyższymi statusami - chyba sam rozumiesz, że trener nie byłby w stanie pomagać każdemu indywidualnie
totez wlasnie z tego powodu chcialem skorzystac z okazji
moze ktos potrzebuje skryptow tak jak ja porad, ukierunkowania
aktualnie koncze pisania skryptu do multitablingu na everesta, pod koniec lutego bede pisal na mansion
i jeszcze wroce do pytania czy sa jakies darmowe programy analizujace hand history?
Co rozumiesz pod pojęciem analizujące.
Po ugraniu 2000 PSpoints dostaniesz licencje na PT i PAH
Póki co proponuje wrzucać ręce na forum, tam trener będzie je oceniał
a tak przy okazji pisze tez rozne kalkulatorki pokerowe
moze sie przydadza pokerstrategy?
http://download.yousendit.com/168F677E32A5309C
tu sa dwa skrypty (autoit)
1- oblicza czy pot oddsy nakazuja sprawdzic czy nie, jak nie to podaje implied odds (+szanse na dobranie w nastepnym streecie, szanse na dobranie na turnie badz riverze)
2- starting hands do sh, pozycja+reka=raise lub nie raise
Czym jest spowodowane podbijanie all-in zamiast standardowcyh 4BB??
Czasem jak gram na kilku stołach klikam prawym przyciskiem myszki i odruchowo raise okazuj się, że AHK wpisał jakaś kwotę, najczęściej większą niż stack i podbija all-in. Na szczęście rzadko to się dzieje i nikt nie sprawdzał.
Nikt nie chciał odpowiedzieć na poprzednie pytanie, to może odpowie na to
Ściągnąłem sobie skrypt do Pokerstars, jak rolką w myszce suwam to mi zmienia wartość podbicia, działa F1, F2, ale jak klikam prawy przycisk to nie chce mi betować o pulę
Powiedzcie mi co zmienić, żeby działał reload. Kombinuję, grzebię w tych plikach, ale za cienki jestem. Proszę o jakieś porady. Zmieniłem już kropki na przecinki, więc betpot itd. działa, tylko nie chce mi doładowywać do tych 20BB. I druga sprawa, co wpisać, żeby zmienić którąś z funkcji na środkowy przycisk myszy ? MButton czy co ?