Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pt4

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
200 Wyświetlenia
walker85
PokerStrategist

Hej.
Jakiś czas temu ściągnąłem PT4. Teraz trial mi się skończył i z powodu nieznajomości jezyka mam trudności z zakupem licencji.
W związku z tym mam nastepującą prośbę:
Może ktoś "obeznany" zakupiłby mi tę licencje? Czy istnieje taka możliwość? Czy jest możliwość zakupu przez PokerStrategy ze zniżką?
Za fatygę do ceny trackera doliczę 5$. Kasa na P*

ps: Coś mi się kojarzy, że na jednej licencji mogą grać dwie osoby (czy oby napewno?), może więc ktoś chce odsprzedać "połówkę" lub kupić na spółkę?
Jak tracker tylko dla mnie to Omaha T 4 Small Stakes, jeżeli na spółe to może być Holdem/Omaha Small Stakes
Fajnie by było gdyby chętny(a) nie był(a)zupełnie anonimowy(a) na forum :)

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
dragoste
PokerStrategist

Cześć,

Co do licencji, to nie jest na dwie osoby, tylko na dwa komputery, ale wciąż dla jednej osoby. Tzn. np. jeśli grasz na laptopie i PC. Współdzielenie licencji jest zabronione.

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Witaj walker85,

Licencję możesz kupić tylko Ty. Jeśli kupi ją inna osoba to ona będzie jej właścicielem i w każdej chwili może Ciebie jej pozbawić.

PokerTrackera 4 możesz kupić ze zniżką: Zatwierdź naszą wyłączną ofertę na PokerTracker 4 . Zakup licencji nie jest skomplikowany. Tak naprawdę nie trzeba znać języka angielskiego aby ją kupić.

Tak jak dragoste napisał. Licencja jest na dwa Twoje komputery, a nie na dwie osoby. Jest to dość duża różnica. Chciałbym także przypomnieć, że tego typu oferty (handel, współdzielenie się licencjami) jest niezgodne z naszym regulaminem.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
walker85 Autor wątku
walker85
PokerStrategist

Witam

Dragoste i Skibcio dzięki Wam za info.

Od siebie dodam, że nie było moim zamiarem podejmowanie działań niezgodnych z regulaminem PokerStrategy.com i PT4

Odpowiedz
Cytat