Witam,
zamierzam zrobić format kompa i i przydałoby się zachować bazę. Chciałem zrobić backup z poziomu PT ale wyskakuje mi błąd: Checking disk space needed for backup...ERROR - Low TEMP Volume Disk Space
Jakieś wskazówki?
Pozdrawiam.
Witam,
zamierzam zrobić format kompa i i przydałoby się zachować bazę. Chciałem zrobić backup z poziomu PT ale wyskakuje mi błąd: Checking disk space needed for backup...ERROR - Low TEMP Volume Disk Space
Jakieś wskazówki?
Pozdrawiam.
No właśnie chodzi o to że mała a na dysku mam wielokrotność potrzebnego miejsca. Podpinałem również zewnętrzny ale bez skutku.
Dodam jeszcze taki komunikat:

Witaj Artur90,
Nieciekawie to wyląda ♠_frown: Napisałeś, że podpinałeś zewnętrzny dysk, czy robiłeś coś poza tym? Samo podpięcie nowego dysku raczej nie pomoże...
Zgodnie z ostatnim komunikatem musisz mienić folder (ścieżkę) do folderu %TEMP%, ponieważ aktualny folder jest za mały. Sprawdź dokładnie wielkości bazy i wolnego miejsca.
Znalazłem taki poradnik dotyczący zmiany folderu %TEMP%:
-> How to Change Default Location of Temporary Files Folder in Vista, Windows 7, and Windows 8
Niestety nigdy nie miałem potrzeby dokonywać tej operacji więc nie wiem czy rozwiąże to Twój problem. Polecam na wszelki wypadek skopiować folder z Processed z PokerTrackera 4. Będziesz mógł na jego podstawie odtworzyć bazę danych.
PokerTracker 4 -> Configure -> Sites & Import Options -> Preferences -> Processed Files
Pozdrawiam.
Problem sam się rozwiązał nawet nie wiem co było powodem tego komunikatu. Przed sesją "a spróbuję jeszcze raz" i o dziwo poszło.
Dzięki Skibcio za odzew :fdrink
Pozdrawiam.