Ok, no więc najpierw wrzuciłbym do statystyk statystykę W$SD%. Aby to zrobić kliknij w Stats, w search wpisz sobie "won %" i wybierz dokładnie tą statystykę, która pokazałem

Ostatni punkt (strzałeczki w górę i w dół), możesz sobie przenieść tą statystykę na liście, żeby była lepiej widoczna, to taka zmiana kosmetyczna
U mnie to wygląda tak:

Statystyka ta, pokazuje % wygranych rozdań na SD, gdy widziałeś flopa.
Możesz też wrzucić sobie statystykę WWSF%, która pokazuje ile razy wygrałeś rozdanie, gdy widziałeś flopa. Może się przydać do pkt b z pierwszego posta
W spoilerze opisuję jak to zrobić.
Spoiler
W tym celu w tym samym miejscu co wtedy, czyli tutaj:

Wybierz po prostu filtr "Saw Showdown" i wartość "False" i pod tą statystyką pokaże Ci % wygranych rozdań bez SD, gdy widziałeś flopa (niestety nie ma statystyki dla % wygranych rozdań bez pokazania flopa)
Natomiast % wygranych rozdań z SD to już sama statystyka W$SD%, bez żadnych filtrów
Ok, wracając do % wygranych rozdań, gdy pushujecie
Wchodzisz w More Filters, Other Advanced Filters i odznaczasz u góry Preflop, Flop, Turn i River - Dokładnie tak jak poprzednio.
I teraz dla spełnienia odpowiednio:
a)
Spoiler
Facing All-In Bet = True
Players Saw Showdown is Equal to 2
Saw Showdown = True
Klikasz "Ok" i Pod statystyką W$SD% masz %, który Cię interesuje ♠_thumbsup:
b)
Spoiler
Made All-In Bet = True
Players Saw Showdown is Equal to 2
I znowu klikasz "Ok" i pod W$SD% masz %, który Cię interesuje ♠_thumbsup:
Pamiętaj o wyłączeniu poprzednich filtrów, zanim włączysz następne, żeby ze sobą nie kolidowały.
Co do problemów z połączeniem z PostgreSQL. Mi zawsze pomoc ze strony producenta Holdem Managera 2 pomagała. Jakiego windowsa używasz? Jak 7 to może będę w stanie pomóc, jak innego to coś wykombinujemy.
Pozdrawiam
P.S. Polecam się zagłębić w te filtry i samemu się z nimi pobawić, bo drzemie w nich ogromna moc! ♠_thumbsup: ♠_thumbsup: