Witam otóż chciałem zainstalować postgreSQL'a 8.4.1.1 ale napotykam nastepujace błędy:

Uploaded with ImageShack.us
Pomóżcie mi to zainstalować, już próbowałem wszystkiego.
Witam otóż chciałem zainstalować postgreSQL'a 8.4.1.1 ale napotykam nastepujace błędy:

Uploaded with ImageShack.us
Pomóżcie mi to zainstalować, już próbowałem wszystkiego.
Witam,
problemem może być ścieżka zawierająca spacje ( np. przy instalacji w "Program Files"). Spróbuj zainstalować gdzieś, gdzie nie będzie spacji w ścieżce.
Najlepiej zainstaluj w ogóle w miejscu poza "kontrolą" UAC, czyli np na innej partycji.
Pozdrawiam.
Witam. Dziękuję za odpowiedź. Zrobiłem tak jak mówiłeś błąd wyskakuje ten sam tyle, że ze zmienioną ścieżką.
nie wiem jak mam to zrobić ;/
Witam. Dziękuję za rychłą odpowiedź.
Ścieżka to D:/Programy/.../
Coś czuje, że pozostaje tylko format. Czy może być przyczyną inny system operacyjny? Posiadam zmodyfikowanego XP nazywa się "Windows XP SilenS Edition V3". Pozdrawiam.
Możesz spróbować jeszcze na innej partycji niż C, chociaż już wątpię, żeby to pomogło.
Ciężko powiedzieć, czy inna wersja systemu może być przyczyną. Możliwe jest w każdym bądź razie.
Właśnie doczytałem na pewnym forum, że to zdarza się głównie w wersji PostgreSQLa 8.4 i oczywiście tylko pod Windows. Spróbuj w takim razie zainstalować inną wersję PostgreSQL. Proponuję wersję najnowszą. U mnie z 9.1 trackery działają poprawnie. Teraz widzę, że jest nawet wersja 9.2 - też nie powinno być problemów.
Pozdrawiam.
Witam.
Ani wersja 9.1.5 ani 9.2 nie chcą się zainstalować
brakuje mi już pomysłów, dziękuję ci za takie zaangażowanie, będę grać bez huda :D. Pozdrawiam.