Przejdź do forum
Hud sng 6max i 9 ma...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Hud sng 6max i 9 max - preferowane meisjce

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
325 Wyświetlenia
Mnichu
PokerStrategist

Witam. Czy ktoś mógłby podzielić się gotowym hudem do sng 6 max oraz 9 max z ustawionym preferowanym miejscem siedzenia ? Jak mam ustawione preferowane miejsce statystyki ustawiają się tak jakby tego miejsca preferowanego nie było ustawionego.

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
dragoste
PokerStrategist

Witam,

ustawienie miejsca preferowanego nie jest przypisywane do HUDa, tylko ogólnie dla konkretnego typu stołu w danym poker roomie.

Musisz mieć oczywiście ustawione miejsce preferowane zarówno w PT3, jak i w kliencie poker roomu tak samo.
Jeśli statystyki są przy prawidłowych ustawieniach poprzestawiane, to znaczy, że coś pokombinowałeś z ich ułożeniem wcześniej. W tym przypadku ułóż je poprawnie a następnie kliknij ikonkę PT3 na górze stołu i wybierz opcję Save Layout.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Mnichu Autor wątku
Mnichu
PokerStrategist

Nie wiem co jest nie tak. Poprzesuwałem te statystyki tak jak maja być ale PT3 nie widzi mnie na preferowanym miejscu. Korzystam z opcji ustawionych przy instalowaniu PT3 . Sam nic tam nie kombinowałem.
Zamieszczam ustawione preferowane miejsca. Może ktoś to ogarnie.

Odpowiedz
Cytat
Mnichu Autor wątku
Mnichu
PokerStrategist

Udało mi się to ogarnąć. Teraz prośba do posiadaczy pełnej wersji PT3 czy ktoś mógłby mi zrobić huda zawierającego określone statystyki ? W wersji trialowej niestety nie mogę tego uczynić a póki co muszę z takowej korzystać.

Odpowiedz
Cytat
dlrzz
PokerStrategist

Witam,

Skorzystaj z informacji w tym wątku:

HUD w PokerTracker jak w HM (SH + FR) + dodatki

Po imporcie HUDa automatycznie zaimportują się także nowe statystyki.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat