Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Pomocy ??

19 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
895 Wyświetlenia

mam pytanie co sie stanie jeżeli. Podałem złą nazwe urzytkownika na poker strategy z mansion poker. Jush wysłałem email z potwierdzeniem tożsamosci. Pomyliłem sie poniewarz mam konta na dużo serverach pokerowych i pomyliłem o dwie literki na koncu.

18 odpowiedzi
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

chodz nie jestem pewnien ze podałem zły tak mi sie wydaje. Tylko chodzi mi oto czy oni do mnie napisza zablokuja mi konto czy jak ??

SamRadziwill

Witam,

Jeśli po prostu pomyliłeś się przy nazwie użytkownika z Mansion Poker, napisz ticketa do naszego supportu, wytłumacz co zrobiłeś źle i podaj prawidłową nazwę :) Ticket musi być napisany po angielsku lub niemiecku.

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

to to wiem ze po anglielsku i w tym problem. Jush wiem co zrobiłem zle w poker strategy miałem podaj nazwe urzytkownika przy logowaniu ??? bo w mansion puzniej jest nick name i własnie sie pomyliłem z tym

SamRadziwill

W takim razie skorzystaj z tego tematu, pomagamy tam sobie w tłumaczeniach :)

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Witam dowód osobisty wysłałem do was w czwartek poprzedniego tygodnia. Lecz mam problem bo na poker strategy podałem z Mansion NickName a nie user name. Czy da sie to jakos naprawic Moja nazwa uzytkowniaka na poker strategy to tomix1234 a mój UserName na Mansion XXXX . Dziekuje i przepraszam za kłopoty Myslisz ze to wystarczy i jest dobrze wytłumaczone ??

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

tomix1234 napisał

?????

?(

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

przeczytaj posty to bedzie jasne i chciałbym prosic o rade

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

widze ze sie nie doczekam konkretnej odpowiedzi

tomix1234,

to Ty powinieneś przeczytać wszystkie posty, szczególnie post Sama. ;)

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

wiem co mi napisał jush to prubuje załatwiac chodz z tłumaczeniem jest ciezko na forum

No ale przecież już ci ktoś przetłumaczył ten twój tekst. :P

Maksiu78

tomix1234 napisał
wiem co mi napisał jush to prubuje załatwiac chodz z tłumaczeniem jest ciezko na forum

Może gdybys swoje posty tłumaczył na polski,było by szybciej? ;)
Gdybys tez edytował swoje posty,zamiast pisac post,pod postem było by fajnie i cool.

Przepraszam za OT,"jush" nic nie napisze.

tomix chyba nie tylko ma problemy z tlumaczeniem, ale rowniez z jezykiem ojczystym, a konkretniej z ortografia ;o :P

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

dobra już znalazłem program króry tworzy mi zdania i tłumaczy

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Uff 3 godziny pisania tłumaczenia ale jush wiem ze jest wszystko ok i jestem na lisice transferowej :D :P

Maksiu78

Kliknij "Cytat" zanim cos napiszesz,to nie boli :P