1. Jak powiększyć zmuckowane karty?
2. Jak zapisać Huda żebym nie musiał za kazdym razem jak otwieram nowy stolik zmieniać na ten który chce.
3. 
jak to zrobić zeby tak wygladał w pt4 jak w pt3. chodzi mi jak znaleźdź turnieje
/
4.CZy żeby zanzaczyc reke jak w pt3 trzeba dać review?
*jak odszukać zaznaczoną ręke?
5. Dlaczego tak cięzko otwiera sie ikona na stole z pt4. ta gdzie zaznacza sie reka i ta na opcji huda
6. Jak odfiltrować staty do 18 os
Witam,
Zmuckowanych kart nie da się niestety powiększyć.
Żeby zapisać HUDa klikasz w ikonkę PT4 -> Change Profile -> Make Active Profile Default for Table Type.
Turnieje znajdziesz klikając na View Stats i zaznaczając na prawo od tego "T". Kolory podkreśleń możesz zmieniać w Configure -> Reporting Options.
Żeby zaznaczyć rękę w PT4 klikasz na ikonę na lewo od znaczka PT4 na stole i wybierasz rodzaja taga. Odszukać ręce możesz w sposób przedstawiony w tym wątku: rece do review
Ikona nie powinna ciężko się otwierać. Nie wiem, skąd jest ten problem, spróbuj zaktualizować PT4 do ostatniej wersji.
Statystyki 18 os możesz odfiltrować w menu po lewej na dole "More Filters". W nowym oknie przechodzi do "Tournament Tables" (prawa część okna) i zaznaczasz dwa stoły.
Pozdrawiam
ok dzieki za odpowiedź
chodziło mi o filtracje huda podczas gry zeby odfiltrowywał rece według graczy. nie wiem jak to ustawić żeby było opytymalnie i najbardziej korzystnie
CZy da sie ustawić zeby pokazywało wg sesji tak jak było w pt3. było tam albo wg sesji albo by tournament jeśli tak to jak to zrobić
Szczerze to nie rozumiem o czym mówisz. Możesz podać przykład? Czy chodzi Ci o opcję w PT4 HUD -> Edit HUD Options, gdzie ustawiasz filtry range i bb dla turniejów?
Pozdrawiam
Sory za moją nie zrozumiałość ale chodzi mi o to o czym mówisz.
https://polska.pokerstrategy.com/video/25255/
ok 1:17
jest to w HM2 odfiltrowane ale chciałbym podobnie ustawić w pt4
Hej,
To samo pytanie zadałeś juz tutaj
Filtracja PT3 jak w HM2
i tutaj
PT3 filtracja do 18os
Otrzymałeś odpowiedź, proszę więc nie zakładać kolejnych identycznych tematów
PT4 niczym się tu nie różni od PT3
Pozdrawiam