Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Kilka Pytań

7 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
321 Wyświetlenia

1. Jak powiększyć zmuckowane karty?
2. Jak zapisać Huda żebym nie musiał za kazdym razem jak otwieram nowy stolik zmieniać na ten który chce.
3.
jak to zrobić zeby tak wygladał w pt4 jak w pt3. chodzi mi jak znaleźdź turnieje /
4.CZy żeby zanzaczyc reke jak w pt3 trzeba dać review?
*jak odszukać zaznaczoną ręke?
5. Dlaczego tak cięzko otwiera sie ikona na stole z pt4. ta gdzie zaznacza sie reka i ta na opcji huda
6. Jak odfiltrować staty do 18 os

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
dlrzz
PokerStrategist

Witam,

Zmuckowanych kart nie da się niestety powiększyć.

Żeby zapisać HUDa klikasz w ikonkę PT4 -> Change Profile -> Make Active Profile Default for Table Type.

Turnieje znajdziesz klikając na View Stats i zaznaczając na prawo od tego "T". Kolory podkreśleń możesz zmieniać w Configure -> Reporting Options.

Żeby zaznaczyć rękę w PT4 klikasz na ikonę na lewo od znaczka PT4 na stole i wybierasz rodzaja taga. Odszukać ręce możesz w sposób przedstawiony w tym wątku: rece do review

Ikona nie powinna ciężko się otwierać. Nie wiem, skąd jest ten problem, spróbuj zaktualizować PT4 do ostatniej wersji.

Statystyki 18 os możesz odfiltrować w menu po lewej na dole "More Filters". W nowym oknie przechodzi do "Tournament Tables" (prawa część okna) i zaznaczasz dwa stoły.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

ok dzieki za odpowiedź
chodziło mi o filtracje huda podczas gry zeby odfiltrowywał rece według graczy. nie wiem jak to ustawić żeby było opytymalnie i najbardziej korzystnie

CZy da sie ustawić zeby pokazywało wg sesji tak jak było w pt3. było tam albo wg sesji albo by tournament jeśli tak to jak to zrobić

Odpowiedz
Cytat
dlrzz
PokerStrategist

Szczerze to nie rozumiem o czym mówisz. Możesz podać przykład? Czy chodzi Ci o opcję w PT4 HUD -> Edit HUD Options, gdzie ustawiasz filtry range i bb dla turniejów?

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Sory za moją nie zrozumiałość ale chodzi mi o to o czym mówisz.
https://polska.pokerstrategy.com/video/25255/
ok 1:17
jest to w HM2 odfiltrowane ale chciałbym podobnie ustawić w pt4

Odpowiedz
Cytat
Urbi23
Oldschool Grinder

Hej,

To samo pytanie zadałeś juz tutaj
Filtracja PT3 jak w HM2

i tutaj
PT3 filtracja do 18os