Przejdź do forum
[HM2] Drugi pokerro...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[HM2] Drugi pokerroom

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
366 Wyświetlenia
luckywin85
PokerStrategist

Witam.

Jak ustawić wykres overall winnings dla drugiego pokerroomu?

Grałem na starsach i mam wykres ze starsów mimo, że od dłuższego czasu gram na unibet.

Czy powinienem utworzyć drugi alias dla tej strony?

W HM2 widnieję jako nick z P*, na unibet hud mi się wyświetla, sesje zapisują się, ale czy aby mieć wykres overall winnings powienienm założyć alias?
Czy jak mam to zrobić?

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
Sobol6301
Oldschool Grinder

wybiezr opcje select alias i znajdz nick jaki masz na Unibet

Odpowiedz
Cytat
philenvyy
PokerStrategist

Jeżeli dobrze rozumiem problem to wystarczy że wybierzesz w opcjach swój nick na Unibecie, a będzie wyświetlać Ci sesje z tamtąd.

A jeśli chcesz mież wykres z obydwu roomów naraz musisz utworzyć alias.

Odpowiedz
Cytat
luckywin85 Autor wątku
luckywin85
PokerStrategist

Sobol dzięki, ale gdzie ta opcja select alias? Bo jak wchodzę w opcje i dział aliasy, albo w prawym dolnym edit aliases to tam jest pusto i nie mogę nic wybrać. Mogę tylko ręcznie dodać alias wpisując nazwę samemu. Co więc zrobić?

philenvyy - Sesje wyświetla mi bez problemu, stoliki w table scannerze też, ale nie pokazuje mi w zakładce reports cash graphu z unibetu tylko stary ze starsów i cały czas jestem zalogowany jakby jako nick z P* i nazwa roomu też P*.

W ogóle nie ma roomu unibet do znalezienia gdziekolwiek..
Muszę to chyba ręcznie zrobić tylko nie wiem jak.
Rozumiem, ze dla wszystkich roomów baza danych jest wspólna i nowej nie zakładać?

Odpowiedz
Cytat
salyk
Oldschool Grinder

Witam,

Napisane przez luckywin85
Sobol dzięki, ale gdzie ta opcja select alias? Bo jak wchodzę w opcje i dział aliasy, albo w prawym dolnym edit aliases to tam jest pusto i nie mogę nic wybrać. Mogę tylko ręcznie dodać alias wpisując nazwę samemu. Co więc zrobić?

musisz stworzyć alias dla siebie.
Tutaj masz instrukcję jak to zrobić:
http://hm2faq.holdemmanager.com/questions/7/Current+Player+%7B47%7D+Aliases

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
luckywin85 Autor wątku
luckywin85
PokerStrategist

Dzięki, już sobie poradziem, klikając w zakładce reports Select Player i znajdując swój nick.

Pozdr

Odpowiedz
Cytat