Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Import in progress

8 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
759 Wyświetlenia
Fiszu10
PokerStrategist

Witam.
Ostatnio czyscilem kompa. Instalowalem od nowa HM'a , tworzyłem nową baze SQL i nowe database. Gdy chce wczytać swoją historie w zakładce Hand importing , zaznaczam folder z docelową historia i kilkam ok. Problem w tym , że jest napis Import in progress ale nic więcej. Zadnej informacji tak jak powinno byc ile jest rąk , ile rąk/sek wczytuje itp. W "results" mam jakis wykres z 1/4 historii , nie wiem wgl skad sie takei cos wzielo ...
Odrazu mowie ze te pliki sie nei wczytują bo zostawilem tak na 1h i nic sie nie zrobiło cały czas to samo. A historia z jednego miesiąca napewno nie jest taka obszerna.
Ktos miał podobny problem , bądz wie jak pomóc :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
innocent2102
PokerStrategist

Witaj,

ile miejsca zajmują te rozdania? Czy masz dużo wolnego miejsca na dysku?

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Fiszu10 Autor wątku
Fiszu10
PokerStrategist

rozdania zajmują 571 MB razem , ale dodawałem je stopniowo miesiącami , łacznie jakieś 7 miesięcy , miejsca na dysku jest pełno.

Odpowiedz
Cytat
innocent2102
PokerStrategist

A jaką masz wersję PostgreSQL?

Odpowiedz
Cytat
Fiszu10 Autor wątku
Fiszu10
PokerStrategist
Fiszu10 Autor wątku
Fiszu10
PokerStrategist

Ok , problem z Importem został rozwiązany.
Tylko teraz na stołach nie wyświetla mi sie HUD , po wejsciu na stolik standardowo jest okienko "waiting for hands" w lewym gornym rogu , po 2 rozdaniach okienko zmienia sie na okienko na srodku i tam jest do wybrania jaki HUD itp ,"default HUD 2.0" czy jakos tak. Ale przy graczach nie pojawiają sie statystyki ...

Odpowiedz
Cytat
innocent2102
PokerStrategist

Możesz napisać w jaki sposób rozwiązałeś problem z importem?

Jaki to poker room? Odpalasz oprogramowanie HM jak i poker roomu jako administrator? Upewniłeś się, że ścieżki są ustawione prawidłowo, i czy wybrałeś angielski język sofcie?

Odpowiedz
Cytat
Fiszu10 Autor wątku
Fiszu10
PokerStrategist

Room to P*
HM'a odpalam jako administrator. Import naprawił się po tym jak stworzyłem nowe Database. Wtedy wszystko dało sie zainportować w sposób prawidłowy i jak narazie śmiga .

Odpowiedz
Cytat