Hej, to że ręcę się przenoszą do HM2archive, sam wykryłem i to napisałem. Napisałem też, że nie mogę wejść do Site Setup, bo sie program wysypuje (drugi screen).
Wczytałem się natomiast w logi tego crasha przy wchodzeniu w Site Setup i wynikło, że program dostaje jakieś nieprawidłowe wartości na wejście. Oznaczało to, że prawdopodobnie ostatnie zawieszenie się komputera coś mu nieźle popsuło w zapisie tych ustawień.
Pomogło zatem ponowne przeinstalowanie całego HM, ale wraz z ręcznym usunięciem folderu HM z AppData (zwykły reinstall go tam zostawia).
Okazuje się, że po takim reinstalu nagle zobaczyłem odświeżoną szatę graficzną HM (a miałem wersje zaktualizowaną wcześniej, magia ;-)).
Oczywiście musiałem od nowa poustawiać sobie HUDa, ale gorsza jest inna rzecz. Ponownie problem mam taki, że niby w bazie mam wszystkie ręcę, a mimo tego ich nie mam:
1. "Plaer Finder" pokazuje mi, że mam np. 45 000 rąk dla "hero", pokazuje ilość rąk dla innych graczy
2. Próba importu rąk z plików (przed ponownym reinstalem zrobiłem export bazy) powoduje, że wszystkie ręce są odrzucane, bo są duplikaty
3. W menu bazy danych program pokazuje, że baza zajmuje 247 MB
4. Za to w "Active Sesion" jak i "Reports" widzę jedynie SNG zagrany po reinstalu dla testu. Nigdzie w programie nie mogę zobaczyć tych "starych" rąk, na liście sesji w "Active Sesion" nie ma starych sesji. Ktoś wie jak to "odzyskać" ?