Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

hud statystyki

8 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
287 Wyświetlenia
pepe72
Elite Grinder

Jak zmienić ustawienia aby hud wyświetlał statystyki innych graczy nie tylko z bieżącej sesji ale z wszystkiego co mamy w bazie danych?

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
BartekkB
Poker Player

Hej pepe72,

żeby to zrobić wejdź w zakładkę Hud, a następnie w Edit Hud options i w General settings ustaw "Stats From The Last Hands" i "Stats From The Last Weeks" na 0. Odznacz (jeśli masz zaznaczone) "Stats From Current Cash Stake Only", w przeciwnym razie wyświetlane statystyki będą dotyczyły tylko limitu na którym obecnie grasz.

Pozdrawiam,
Bartek

Odpowiedz
Cytat
pepe72 Autor wątku
pepe72
Elite Grinder

U mnie to wygląda tak :

Odpowiedz
Cytat
BartekkB
Poker Player

Zaznacz w takim razie jeszcze "Stats From Current Bet Type Only" i "Retrive Session Stats for Tooltips" i powinno działać ;)

Pozdrawiam,
Bartek

Odpowiedz
Cytat
pepe72 Autor wątku
pepe72
Elite Grinder

Tak miałem wcześniej i statystyki były takie same jak teraz.

Odpowiedz
Cytat
BartekkB
Poker Player

W takim razie póki co przy chodzi mi do głowy tylko jedna rzecz. Kiedy odpalisz stolik kliknij na ikonkę PokerTrackera i na liście która się pojawi kliknij "Set All to Lifetime Stats" być może masz zaznaczone "Set All to Table Session Stat".

Daj znać czy pomogło.

Pozdrawiam,
Bartek

Odpowiedz
Cytat
pepe72 Autor wątku
pepe72
Elite Grinder

Cześć. Wracam do tematu. Próbowałem tak jak mi poradziłeś ale w końcu nie wiem czy to działa ,ponieważ nadal nie wiem z jakiego zakresu dat są wyświetlane statystyki(czy to jest dany dzień ,czy 24h)prosił bym o odpowiedź jak to jest w przypadku PT i HMenagera?

Odpowiedz
Cytat
BartekkB
Poker Player

Hej,

jeżeli "Stats from the last xx hands" i "Stats from the last xx weeks" masz ustawione na 0, tak jak na screenie, oraz zaznaczyłeś opcję "Set All to Lifetime Stats" (tak jak napisałem w poprzednim poście) to wyświetlane są wszystkie statystyki na danego gracza.

Jeżeli zaznaczysz opcję "Stats From Current Cash Stake Only" wyświetlane statystyki będą dotyczyć tylko danych stawek.

Nie wiem dokładnie jak jest w Hold'em Managerze 2 ale z tego co się orientuję również można zaznaczyć ostatnie X rąk z których wyświetlane będą statystyki.

Pozdrawiam,
Bartek

Odpowiedz
Cytat