Przejdź do forum
Działa Wam hud PT n...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Działa Wam hud PT na FTP?

13 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
735 Wyświetlenia

Jak w temacie. Od kilku dni nie działa hud PT na FTP. Nic nie zmieniałem, nic nie grzebałem. Ściąga statystyki jak gram, wszystko niby ok, ale hud nie działa. Nie ma nawet tego znaczka PT przy stołach u góry. ?( Ma ktoś podobny problem? Jak można zaradzić temu?

Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź.

12 odpowiedzi
VictorM
Oldschool Grinder

Jesteś pewien, że masz najnowszą wersję PT?

salyk
Oldschool Grinder

wszystko dziabie...
a tam w Import jak pobiera nie wyswietla nic na czerwono?

Ja zagrałem Omahe HI NL to mi potem sie PT zrąbał i musiałem usuwać pliki ze stołami Omahy z folderu FTP i dziabało dalej ;)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

VictorM napisał
Jesteś pewien, że masz najnowszą wersję PT?

Tak. Version: 3.00 build 5.1

Nic na czerwono nie wyświetla :( żadnych errorów. ?(

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Nikt nie pomoże? :(

VictorM
Oldschool Grinder

Poszukaj na forum producenta. To prawdopodobnie indywidualny przypadek i tam najpewniej znajdziesz informacje.

www.pokertracker.com

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Szukałem, niewiele mi to dało, zresztą mój angielski też nie jest rewelacyjny... Odinstalowałem PT i zainstalowałem na nowo. Nic nie pomogło. Może jeszcze raz, tylko że tym razem PostgreSQL też wywale?

Moze trial Ci sie skonczyl?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Mam jeszcze na ponad 30 dni. Wszystko inne działa, importuje ręce, baza jest, wszystko ok. Tylko ten hud nie chodzi

Podłącze się pod dyskusje, mi PT HUD na FTP działa, ale jest w ogóle sens tego używać skoro statystyki do większości graczy odnoszą się do 20-40 rąk, a przecież to nie wiele mówi ?

Pytanie może głupie, ale początkujący jestem, więc proszę o wyrozumiałość .

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Ustaw minimalną np 100 rąk, wtedy już jest mały obraz VP i PRF (już po tym poznamy czy mamy do czynienia z donkiem czy nie), a po wyrobieniu samemu z 10-20k rąk juz się trafia po 3-4 osoby na stolik ze statystykami. Wszystko fajnie, gdyby jeszcze działał hud... X(

Ps. możemy się wymienić statami ;)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Jeszcze raz wywaliłem wszystko łącznie z bazą postgreSQL i zainstalowałem STARĄ wersje (v.3.00 build 4) i ku mojemu zdumieniu DZIAŁA hud i wszystko ?( :P

matelusz
PokerStrategist

U mnie czasami HUD też nie startuje od razu, ale znalazłem na to sposób - najpierw odpalam FTP, a dopiero później PT. Jeżeli nie zadziała, to można spróbować uruchomić go dopiero po otwarciu pierwszego stolika. Nie jest to może super profesjonalne rozwiązanie, ale pomaga.