Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Baza rąk

8 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
240 Wyświetlenia
pszczola321
Poker Player

Witam, do tej pory grałem bez żadnego trackera i dzisiaj kupiłem PTR4 i tutaj pytanie: jest możliwość importu rozegranych rąk do trackera? Znajdują się one gdzieś na dysku żeby można je było importować? Dzięki za odpowiedź :fdrink

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
ZolnierzSkez
Oldschool Grinder

Jesli nie ustawiles nigdy w options -> instant hand history to nie masz ich na dysku, ale mozna napisac do supportu i ci przysla od kiedy i jakie chcesz.

Odpowiedz
Cytat
pszczola321 Autor wątku
pszczola321
Poker Player

Dzięki za odpowiedź :) Możesz mi jeszcze pomóc i powiedzieć gdzie może tkwić błąd? Bo odpalam PTR4, p*, mam wszystko ustawione z czasów jeszcze jak miałem triala i nie wyłapuje mi jak gram na zoomie, mam włączone żeby łapało mi rozdania od razu z gry i nic się nie dzieje, huda nie ma, nic. Z góry dzięki za pomoc :fdrink

Odpowiedz
Cytat
ZolnierzSkez
Oldschool Grinder

A masz zaznaczone enable zoom hud i enable memory grabber w konfiguracji pokerstarsa (w PT4)?

A, i jeszcze istotne jest, zeby odpalac Starsy jako administrator lub z PT4 (prawym i launch).

Odpowiedz
Cytat
pszczola321 Autor wątku
pszczola321
Poker Player

Odpaliłem starsy jako administrator i mam zaznaczone to o czym piszesz i nic ?(

03:29:17 pm: PokerStars: Starting auto-import.
03:29:17 pm: PokerStars: Monitoring tables for Zoom Poker.
03:29:17 pm: PokerStars: Found 0 files to monitor.
03:29:37 pm: PokerStars: Loading hand history file: C:\Users\Przemek\AppData\Local\PokerStars.EU\HandHistory\pszczola321\HH20140531 Donati - $0,02-$0,05 - USD No Limit Hold'em.txt
03:30:05 pm: PokerStars: Stopping auto-import.
03:30:06 pm: Auto-Import stopped.

Takie buty :rolleyes:

Odpowiedz
Cytat
pszczola321 Autor wątku
pszczola321
Poker Player

Dobra, zmieniłem z polskiego na angielski w p* i działa :badteeth: Dzięki za pomoc :fdrink

@ jeszcze pytanko: da się jakoś samemu ustawić w którym miejscu mają być statystyki? Bo mi trochę karty przysłaniają i to przeszkadza.

Odpowiedz
Cytat
hazardzistaWD
PokerStrategist

Na górze kliknij na logo PT4 i Unlock layout. Przytrzymaj Ctrl i ustaw sobie jak będzie ci pasowało. Po tym znowu na logo, Save i lock layout i masz juz w tym miejscu na stałe.

Odpowiedz
Cytat
pszczola321 Autor wątku
pszczola321
Poker Player

Napisane przez hazardzistaWD
Na górze kliknij na logo PT4 i Unlock layout. Przytrzymaj Ctrl i ustaw sobie jak będzie ci pasowało. Po tym znowu na logo, Save i lock layout i masz juz w tym miejscu na stałe.

Wielkie dzięki :fdrink

Odpowiedz
Cytat