Witam
może mi ktoś napisać co z treningami Lecha ???
i kiedy one są ??
i co z serją mowa ciała - gra live czy nadaj jest ta seria ciągnięta ???
Witam
może mi ktoś napisać co z treningami Lecha ???
i kiedy one są ??
i co z serją mowa ciała - gra live czy nadaj jest ta seria ciągnięta ???
Wyręcze adminów i zacytuje Leszka:
Napisane przez lechrumski
Witajcie,Korzystajac z tematu chcialbym oglosic ze z poczatkiem czerwca koncze prace jako trener mindsetu. Tak jak napisal Ent nagralem ok 100h filmow z mindsetu i czuje ze juz wystarczy - brakuje mi kolejnych pomyslow a robienie czegos na sile nie ma sensu. Powielanie tego co juz mowilem rowniez mija sie z celem bo wystarczy przesluchac stare filmy. Pod katem ilosci produkcji mindsetowych na pewno nasza sekcja jest na pierwszym miejscu w calym PokerStrategy.com a ja naprawde czuje ze swoja prace wykonalem.
Mysle ze pod katem pracy z tiltem, znajdowania i rozwiazywania przyczyn tiltu, planowania, motywowania sie, rozwoju, inteligencji finansowej, czytania mowy ciala przekazalem Wam naprawde bardzo duzo. Poza tym wszystkim co opisalem wazna jest rowniez praca z cialem, oddechem i koncentracja. I z tym nie jestem Wam juz w stanie pomoc - mysle ze najlepsza osoba bedzie kompetenty psycholog sportu poniewaz praca z tymi elementami jest wlasnie ich specjalnoscia a nie moja. Nie zapeszajac, napisze jeszcze ze tego co wiem PS nie ma zamierza zostawic tematu mindsetu ale wiecej nie zdradze
![]()
Jezeli chodzi o modelowanie to podobnych treningow juz nie planuje - jesli zalezy Wam na spojrzeniu Zapolka na mindset to popytajcie go o to na treningach (po filmikach z modelowania powinniscie juz doskonale wiedziec jakie zadawac pytania:) ). Albo zapytajcie go na forum - mozliwosci na pewno jest wiele.
Jesli chodzi o mnie to przeprowadze jeszcze 2 treningi z mindsetu 30 maja i 1 czerwca. Postaram sie zadbac o to zeby na koniec bylo bardzo ciekawie i zeby ich jakosc stala na wysokim poziomie.
pozdrawiam
isioveb, wielkie dzięki!
roqallo, hej!
Głowa do góry, sekcja mindsetowa nie zostanie osierocona. Od czerwca będziemy mieć nową osobę w teamie. Mogę zdradzić, że będzie to psycholog sportowy.
Więcej informacji pojawi się wkrótce, radzę sprawdzać dział Komunikaty i informacje.
Pozdrawiam.
lechrumski
Imię: Leszek
Następny trening
30.05. 19:30 - 21:00
Mindset
01.06. 17:30 - 19:00
Mindset
06.06. 19:30 - 21:00
Mindset
13.06. 19:30 - 21:00
Mindset
15.06. 17:30 - 19:00
Mindset
20.06. 19:30 - 21:00
Mindset
to te treningi będzie leszczek robił ??? czy tylko 2 pierwsze??
Hej,
Zgodnie z tym co napisalem dzisiaj oraz w piatek prowadze 2 ostatnie treningi. Dzisiaj dla zlota+ a w piatek trening dostepny dla wszystkich. Te pozostale terminy to pewnie jakis chochlik redakcyjny
Zapraszam serdecznie bo szczegolnie na dzisiaj przygotowalem bardzo ciekawe tematy.
pozdr
Napisane przez lechrumski
Hej,Zgodnie z tym co napisalem dzisiaj oraz w piatek prowadze 2 ostatnie treningi. Dzisiaj dla zlota+ a w piatek trening dostepny dla wszystkich. Te pozostale terminy to pewnie jakis chochlik redakcyjny
Zapraszam serdecznie bo szczegolnie na dzisiaj przygotowalem bardzo ciekawe tematy.
pozdr
jestem obecny
Napisane przez pipinkayy
Czy trening jest nagrywany? Interesuje mnie szczegolnie temat o oddychaniu.
Dopiero zobaczylem Twojego posta, ale jasne - trening sie nagral i na pewno wkrotce ukaze sie na forum.
Napisane przez Marta
isioveb, wielkie dzięki!![]()
roqallo, hej!
Głowa do góry, sekcja mindsetowa nie zostanie osierocona. Od czerwca będziemy mieć nową osobę w teamie. Mogę zdradzić, że będzie to psycholog sportowy.
Więcej informacji pojawi się wkrótce, radzę sprawdzać dział Komunikaty i informacje.
Pozdrawiam.
jest ta osoba ???
Czy trening o oddychaniu zostal juz wydany? Jesli nie to kiedy mozna go oczekiwac mniej wiecej?
Witaj ablazer,
Film, o którym mówisz powinien pojawić się już w przyszłym tygodniu.
W tym pojawi się także film lechrumskiego, ale o innej tematyce.
EDIT: mały update - za 2 tyg. i będzie to ostatni film lechrumskiego z mindsetu.
Pozdrawiam.
Napisane przez imgoingtomirage
Witaj ablazer,Film, o którym mówisz powinien pojawić się już w przyszłym tygodniu.
![]()
W tym pojawi się także film lechrumskiego, ale o innej tematyce.
EDIT: mały update - za 2 tyg. i będzie to ostatni film lechrumskiego z mindsetu.
Pozdrawiam.
ostatni film leszka jest z 08.05.2012
czy od tej daty wrzucicie wszystkie cotygodniiowe filmiki leszka czy tylko kila ???
Dzisiaj pojawił się ostatni film z mindsetu, który został dla Was nagrany przez lechrumskiego: https://polska.pokerstrategy.com/video/25087
Pozdrawiam.