Przejdź do forum
treningi Leszka

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

treningi Leszka

15 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
1,606 Wyświetlenia
roqallo

Witam

może mi ktoś napisać co z treningami Lecha ???
i kiedy one są ??

i co z serją mowa ciała - gra live czy nadaj jest ta seria ciągnięta ???

Odpowiedz
Cytat
14 odpowiedzi
isioveb

Wyręcze adminów i zacytuje Leszka:

Napisane przez lechrumski
Witajcie,

Korzystajac z tematu chcialbym oglosic ze z poczatkiem czerwca koncze prace jako trener mindsetu. Tak jak napisal Ent nagralem ok 100h filmow z mindsetu i czuje ze juz wystarczy - brakuje mi kolejnych pomyslow a robienie czegos na sile nie ma sensu. Powielanie tego co juz mowilem rowniez mija sie z celem bo wystarczy przesluchac stare filmy. Pod katem ilosci produkcji mindsetowych na pewno nasza sekcja jest na pierwszym miejscu w calym PokerStrategy.com a ja naprawde czuje ze swoja prace wykonalem.

Mysle ze pod katem pracy z tiltem, znajdowania i rozwiazywania przyczyn tiltu, planowania, motywowania sie, rozwoju, inteligencji finansowej, czytania mowy ciala przekazalem Wam naprawde bardzo duzo. Poza tym wszystkim co opisalem wazna jest rowniez praca z cialem, oddechem i koncentracja. I z tym nie jestem Wam juz w stanie pomoc - mysle ze najlepsza osoba bedzie kompetenty psycholog sportu poniewaz praca z tymi elementami jest wlasnie ich specjalnoscia a nie moja. Nie zapeszajac, napisze jeszcze ze tego co wiem PS nie ma zamierza zostawic tematu mindsetu ale wiecej nie zdradze ;)

Jezeli chodzi o modelowanie to podobnych treningow juz nie planuje - jesli zalezy Wam na spojrzeniu Zapolka na mindset to popytajcie go o to na treningach (po filmikach z modelowania powinniscie juz doskonale wiedziec jakie zadawac pytania:) ). Albo zapytajcie go na forum - mozliwosci na pewno jest wiele.

Jesli chodzi o mnie to przeprowadze jeszcze 2 treningi z mindsetu 30 maja i 1 czerwca. Postaram sie zadbac o to zeby na koniec bylo bardzo ciekawie i zeby ich jakosc stala na wysokim poziomie.

pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
roqallo Autor wątku
roqallo

ale lipa.....

a złoto mam tylko dla mindsetu.... :(

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
Marta

isioveb, wielkie dzięki! :f_thumbsup:

roqallo, hej!

Głowa do góry, sekcja mindsetowa nie zostanie osierocona. Od czerwca będziemy mieć nową osobę w teamie. Mogę zdradzić, że będzie to psycholog sportowy.

Więcej informacji pojawi się wkrótce, radzę sprawdzać dział Komunikaty i informacje.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
roqallo Autor wątku
roqallo

lechrumski
Imię: Leszek

Następny trening
30.05. 19:30 - 21:00
Mindset
01.06. 17:30 - 19:00
Mindset
06.06. 19:30 - 21:00
Mindset
13.06. 19:30 - 21:00
Mindset
15.06. 17:30 - 19:00
Mindset
20.06. 19:30 - 21:00
Mindset

to te treningi będzie leszczek robił ??? czy tylko 2 pierwsze??

Odpowiedz
Cytat
lechrumski

Hej,

Zgodnie z tym co napisalem dzisiaj oraz w piatek prowadze 2 ostatnie treningi. Dzisiaj dla zlota+ a w piatek trening dostepny dla wszystkich. Te pozostale terminy to pewnie jakis chochlik redakcyjny ;) Zapraszam serdecznie bo szczegolnie na dzisiaj przygotowalem bardzo ciekawe tematy.

pozdr

Odpowiedz
Cytat
roqallo Autor wątku
roqallo

Napisane przez lechrumski
Hej,

Zgodnie z tym co napisalem dzisiaj oraz w piatek prowadze 2 ostatnie treningi. Dzisiaj dla zlota+ a w piatek trening dostepny dla wszystkich. Te pozostale terminy to pewnie jakis chochlik redakcyjny ;) Zapraszam serdecznie bo szczegolnie na dzisiaj przygotowalem bardzo ciekawe tematy.

pozdr

jestem obecny :D

Odpowiedz
Cytat
pipinkayy

Czy trening jest nagrywany? Interesuje mnie szczegolnie temat o oddychaniu.

Odpowiedz
Cytat
roqallo Autor wątku
roqallo

jak każdy trening leszka jest nagrywany ;]

Odpowiedz
Cytat
lechrumski

Napisane przez pipinkayy
Czy trening jest nagrywany? Interesuje mnie szczegolnie temat o oddychaniu.

Dopiero zobaczylem Twojego posta, ale jasne - trening sie nagral i na pewno wkrotce ukaze sie na forum.

Odpowiedz
Cytat
roqallo Autor wątku
roqallo

Napisane przez Marta
isioveb, wielkie dzięki! :f_thumbsup:

roqallo, hej!

Głowa do góry, sekcja mindsetowa nie zostanie osierocona. Od czerwca będziemy mieć nową osobę w teamie. Mogę zdradzić, że będzie to psycholog sportowy.

Więcej informacji pojawi się wkrótce, radzę sprawdzać dział Komunikaty i informacje.

Pozdrawiam.

jest ta osoba ???

Odpowiedz
Cytat
ablazer

Czy trening o oddychaniu zostal juz wydany? Jesli nie to kiedy mozna go oczekiwac mniej wiecej?

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage

Witaj ablazer,

Film, o którym mówisz powinien pojawić się już w przyszłym tygodniu. :)

W tym pojawi się także film lechrumskiego, ale o innej tematyce.

EDIT: mały update - za 2 tyg. i będzie to ostatni film lechrumskiego z mindsetu.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
roqallo Autor wątku
roqallo

Napisane przez imgoingtomirage
Witaj ablazer,

Film, o którym mówisz powinien pojawić się już w przyszłym tygodniu. :)

W tym pojawi się także film lechrumskiego, ale o innej tematyce.

EDIT: mały update - za 2 tyg. i będzie to ostatni film lechrumskiego z mindsetu.

Pozdrawiam.

ostatni film leszka jest z 08.05.2012

czy od tej daty wrzucicie wszystkie cotygodniiowe filmiki leszka czy tylko kila ???

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage

Dzisiaj pojawił się ostatni film z mindsetu, który został dla Was nagrany przez lechrumskiego: https://polska.pokerstrategy.com/video/25087

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat