Przejdź do forum
Swing, słaba gra, s...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Swing, słaba gra, soft rigged? czy co?

49 Posty
23 Użytkownicy
0 Reakcje
6,869 Wyświetlenia
zajcur

probki takiej na nl2 nie mam, ale przeciez kazdy kto ma jakiekolwiek pojecie o pokerze zrobi +10bb/100. Co do impossible grania bez huda

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
pzbrojny

To na nl2 też na dwóch stołach gracie? ..to faktycznie można bez huda,ale dniówka pewnie z 2$ wyjdzie..

Odpowiedz
Cytat

jesli patrzysz na pokera przez pryzmat dniówki - nie zazdroszcze. nl2 jest po to by sie czegos nauczyc mój drogi :) a pozatym niektorzy graja bo lubią grac, a pieniadze są tylko wynikiem gry a nie jej celem

Odpowiedz
Cytat
mik1984

Soft jest rigged: gracze bez skilla mają statystycznie częściej pecha. :coolface:

Odpowiedz
Cytat
ydkw1993 Autor wątku
ydkw1993

.

Odpowiedz
Cytat
zajcur

i dalej sobie winrate obnizasz ;D

Odpowiedz
Cytat
igotyouu

soft pomaga fiszom, a po czym poznac ze jestes fiszem? ano po tym ze grasz bez huda :truestory:

Odpowiedz
Cytat
zajcur

Napisane przez igotyouu
soft pomaga fiszom, a po czym poznac ze jestes fiszem? ano po tym ze grasz bez huda :truestory:

po reinstalu i naprawie huda

dobrze jest byc fishem na wiecznym upswingu :f_cool: :sfishg:

Odpowiedz
Cytat
Zoom32r

Kto gra 2kk rozdań na NL2 ? Ja się pytam po co? przecież do tej pory już dawno przechodzi się wyżej, coolery i badbeaty to norma, ale być b/e przez taką ilość czasu to po prostu brak umiejętności, a nie maszynka, gdyby poker był maszynką to ludzie nie byli by w stanie z niego wyżyć na wysokim poziomie. Osobiście znam kilku chlopaków którzy robią roczny profit 350k + grają od 5-7 lat i zarabiają cały czas sie rozwijają choć nikt z nich nie mówi, że jest łatwo wręcz odwrotnie jest super ciężko, ale traktują to jak prace i przyjemność zarazem dlatego jak ktoś mówi, że poker to maszynka, to z całym szacunkiem nie wie o czym mówi, bo maszynką jest gra na stacji benzynowej, która wyrzuca 5zł jeśli akurat trafisz i da Ci linie.. a poker to nauka, analiza i gra tylko niewielka część to szczęście.

Odpowiedz
Cytat