probki takiej na nl2 nie mam, ale przeciez kazdy kto ma jakiekolwiek pojecie o pokerze zrobi +10bb/100. Co do impossible grania bez huda
Spoiler

probki takiej na nl2 nie mam, ale przeciez kazdy kto ma jakiekolwiek pojecie o pokerze zrobi +10bb/100. Co do impossible grania bez huda

To na nl2 też na dwóch stołach gracie? ..to faktycznie można bez huda,ale dniówka pewnie z 2$ wyjdzie..
jesli patrzysz na pokera przez pryzmat dniówki - nie zazdroszcze. nl2 jest po to by sie czegos nauczyc mój drogi
a pozatym niektorzy graja bo lubią grac, a pieniadze są tylko wynikiem gry a nie jej celem
soft pomaga fiszom, a po czym poznac ze jestes fiszem? ano po tym ze grasz bez huda
Napisane przez igotyouu
soft pomaga fiszom, a po czym poznac ze jestes fiszem? ano po tym ze grasz bez huda![]()
po reinstalu i naprawie huda

dobrze jest byc fishem na wiecznym upswingu
Kto gra 2kk rozdań na NL2 ? Ja się pytam po co? przecież do tej pory już dawno przechodzi się wyżej, coolery i badbeaty to norma, ale być b/e przez taką ilość czasu to po prostu brak umiejętności, a nie maszynka, gdyby poker był maszynką to ludzie nie byli by w stanie z niego wyżyć na wysokim poziomie. Osobiście znam kilku chlopaków którzy robią roczny profit 350k + grają od 5-7 lat i zarabiają cały czas sie rozwijają choć nikt z nich nie mówi, że jest łatwo wręcz odwrotnie jest super ciężko, ale traktują to jak prace i przyjemność zarazem dlatego jak ktoś mówi, że poker to maszynka, to z całym szacunkiem nie wie o czym mówi, bo maszynką jest gra na stacji benzynowej, która wyrzuca 5zł jeśli akurat trafisz i da Ci linie.. a poker to nauka, analiza i gra tylko niewielka część to szczęście.