Przejdź do forum
Pytanie do moda

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Pytanie do moda

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
331 Wyświetlenia
ilidek

Dostałem ostatnio warma za obrażanie/przeklinanie w związku z tym że nie wiem jaka to dokładnie sytuacja była i gdzie konkretnie ten warm mi przysługiwał przestałem się udzielać.

Założyłem ten temat żeby się wyżalić... :D A tak na poważnie to na forach które czytam, wrzuciłem swoje dwa arty i stąd pytanie do moda czy mam je również i na to forum wrzucać.

Moje arty nie są kierowane do grzecznych dziewczynek stąd: mogą pojawiać się przekleństwa, mogą pojawiać się mocne słowa i niewygodne rzeczy oraz musi pojawiać się wartościowa treść. Mam mocniejszy styl pisana niż większość osób bo tak mi odpowiada, nie będę go zmieniał żeby wrzucać na forum, które nie życzą sobie tego typu pisowni. Stąd moje pytanie: Wrzucać je, czy sobie darować bo dostanę następnego warma?

2 odpowiedzi

Hej ilidek,

na naszym forum obowiązują pewne zasady. Między innymi nie tolerujemy notorycznego przeklinania bądź używania wulgaryzmów.
W Twoim przypadku było bardzo wiele tego rodzaju wykroczeń, dlatego otrzymałeś ostrzeżenie.

W języku polskim można zastępować wulgaryzmy innymi słowami, które równie dobrze pasują do tekstu, jak i oddają treść.

Na przyszłość proszę o powstrzymanie się od używania tego rodzaju słownictwa, gdyż nieprzestrzeganie tego będzie miało dalsze konsekwencje.

Dziękuję i pozdrawiam,
dohpaZ

ilidek Autor wątku
ilidek

Tu masz rację, dość często używam wulgaryzmów w celu podkreślenia wypowiedzi. Rozumiem, zasady to zasady.

Pzdr _thumbsup: