Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

pytanie

79 Posty
22 Użytkownicy
14 Reakcje
16.1 K Wyświetlenia
Kaczajpg

Napisane przez cezar2601
Mnie nie interesują tu procentowe szanse na wygrana tylko to ze kazdy zwas na moum miejscu zrobił by to samo. A wy stale podkreslacie ze ja nie umiem grac.

kurwa, rozegrałeś pewnie kilka-kilkanaście tysięcy Handów, wszystkie rozegralibyśmy tak samo ?? tylko twoje AA i Aqo bo te zagałeś pewnie dobrze, może szukaj leaków w innych rozdaniach

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Na tym forum to tylko sie obraxa człowieka. Nikt żadnej rady nie da tylko kazdy jedzie pi kims. Bo tu same geniusze sa a jak ktos nie jest ro trzebago zjechac.

Odpowiedz
Cytat
halabasa

god damn :f_rolleyes:

Odpowiedz
Cytat
nightmaare

trolling lvl hard :D

GJ :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
YourMomBet

Napisane przez cezar2601
Na tym forum to tylko sie obraxa człowieka. Nikt żadnej rady nie da tylko kazdy jedzie pi kims. Bo tu same geniusze sa a jak ktos nie jest ro trzebago zjechac.

Nawet nie wiesz ile mi to forum, artykuły i filmy dało, a jestem "debilem" :f_love: Wystarczy chcieć. Zamiast się wziąć do roboty, to wolicie narzekać, no masakra! Ale już wypier** do działu strategia, na szkolenia i wróć tutaj pochwalić się wykresem.

ps. AQ na 98? Ktoś ładnie tam zobrazował 98 w 40% wygrywa.
ps2. Ostatnio ten filmik mi bardzo pomógł https://polska.pokerstrategy.com/video/9575/

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Mi artykuły filmy ito nic nie dadza. Bo ja nie zmienie swojego stylu gry. Na flopie A 9 3 majac AK i tal sprawdzę pusha rywala a on mi pokaze albo A9 lub 99. Tak jest w 80% przypadkow

Odpowiedz
Cytat
AqueousIVigo

Napisane przez cezar2601
Mi artykuły filmy ito nic nie dadza. Bo ja nie zmienie swojego stylu gry. Na flopie A 9 3 majac AK i tal sprawdzę pusha rywala a on mi pokaze albo A9 lub 99. Tak jest w 80% przypadkow

No tak. I robisz błąd sprawdzając ten push ze słabą ręką - zakładając, że grasz np. fullringi.

Odpowiedz
Cytat
xDUSZEK

Nikt nie kwestionuje poziomu Twoich umiejętności. Jeżeli nie zaakceptujesz elementów losowych oraz pecha w pokerze, który jest codziennością to nigdy nie będziesz odnosił sukcesów. Wnioskuję, że grasz może max 4 stoły, skoro tak bardzo się skupiasz na pechowych rozdaniach. Myślę, że jakby jakiś pros mtt/sng wstawił tutaj ile razy złamali mu asy to byś się za głowę złapał.

Odpowiedz
Cytat
Kaczajpg

Napisane przez cezar2601

to czego kolega oczekuje od nas? przeciez my tylko na strategyyy sie znamy:f_cry: co lepsi karciaze znani z fb z liczbą 69 w nicku nie potrafią nawet kawy zaparzyć i muszą zamawiać

Odpowiedz
Cytat
wyrko91

w pokerze nie ma pecha :D

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Przekonaliscie mnie ze jestem beznadziejnym ppkerzysta. Zresztą tak sano jak i człowiekiem i trzeba z tym skończyć. Myślałem ze skoro w miłości nie mam szczęścia i nigdy nie zaloze rodziny to choc w kartach bede je mial. Wifac jak jest sie nikim i niczego nie mozna osiągnąć to wszędzie.

Odpowiedz
Cytat
Garggamel

Napisane przez cezar2601
Przekonaliscie mnie ze jestem beznadziejnym ppkerzysta. Zresztą tak sano jak i człowiekiem i trzeba z tym skończyć. Myślałem ze skoro w miłości nie mam szczęścia i nigdy nie zaloze rodziny to choc w kartach bede je mial. Wifac jak jest sie nikim i niczego nie mozna osiągnąć to wszędzie.

Jesteś kolejnym typem któremu się daje dobre rady a typ dalej swoje...
Przyjmij do wiadomości jedno - Poker do zaje.biście skomplikowana gra, która wymaga dostosowania się do wariancji , żelaznego mindsetu i skilla na dane stawki. Bez spełnienia tych trzech podstawowych przymiotów będziesz cały czas płakał że masz pecha - nie jesteś jedyny ale może chociaż umiesz wyciągnąć wnioski, bez odbioru.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Chce sie zabic. Ale jestem tchorzem;(

Odpowiedz
Cytat
YourMomBet

Mamy dodać Ci odwagi?

Odpowiedz
Cytat
Kaczajpg

Napisane przez YourMomBet
Mamy dodać Ci odwagi?

jebany:spit:

Odpowiedz
Cytat
xDUSZEK

"Poker is a hard way to make an easy living" - to chyba najlepszy, najbardziej trafny cytat jaki słyszałem odnośnie pokera. Niby prosty, banalny a jest w nim tyle głębi i prawdy.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Wszyscy chca byn umarl. Nawet rodzice. A ja boje sie to zrobic. Tragedia

Odpowiedz
Cytat
venatici

A wiesz, ja w sumie też mam mega pecha w pokera. Zagrałem w życiu 5 Spin&Go i ani jednego nie wygrałem, dasz wiarę?!

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Venatici mam do Ciebie prośbę. Jestes jal sadze ogarnietym graczem. Porozmawiajmy razem o strategii. O tym jak na danym atole rozegrac dana reke. Będzie mi latwiej wylapac bledy.

Odpowiedz
Cytat
venatici

Źle Ci się wydaje. Ja jestem :f_zZz: :f_zZz: :f_zZz:

Jedyne co mogę Ci polecić to te filmy.

Odpowiedz
Cytat