Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Przeprosiny

46 Posty
31 Użytkownicy
0 Reakcje
5,997 Wyświetlenia
mwujek

jedyne value w pisaniu czegos na czacie to ja widze wlasnie we [treść wyedytowana]fishów, by zalezalo im na wygraniu wlasnie ze mną. profit!

ale tak ogolny wniosek - gracie za malo stolow skoro macie czas jeszcze bawic sie w czat ;)
// wulgaryzmy - ilidek

Odpowiedz
Cytat
ilidek
mwujek

czyli mozesz grac wiecej jak masz tyle czasu ;)

Odpowiedz
Cytat
polacybiedacy

JA TEZ LITOSCI NIE MAM NA CEBULAKOW I INNYCH SMIECIUCHOW.

robie to glownie dla zwaly, jak zdarzy sie tilt to nigdy nic nie pisze ani grama.

lubie nakrecac pi*de i denerwowac ludzi , bo to wlasnie ich rozkreca do dalszego fiszowania

Odpowiedz
Cytat
pjkruczy

Ja lubię napisać Rumunom "sugi pula" i potem oglądać nawał jakiś rumuńskich tekstów, których za cholerę nie rozumiem. Nie wiem czemu ale mnie to bawi. :<

Odpowiedz
Cytat
filipkow81

faktycznie na zoomie po jednym wpisie nie ma już komu odpowiedzieć ;)
ale turniejowo odpisuję po jakimś tekscie urażonego małolata po prostu: "Go cry to your mother".

Odpowiedz
Cytat
pjkruczy

.

Odpowiedz
Cytat
arkeyo

Gram w pokera juz jakies 4 lata i nigdy nie nazwalem nikogo fishem. Inna sprawa ze nie umialbym zliczyc jak wielu graczy uslyszalo juz odemnie teksty o swoich matkach :)

Odpowiedz
Cytat

ostatnio na czacie jak ktoś zrobił mi obver bet gay bet na sparowanym bordzie z air a akurat fulla miałem napisałem mu wp i nh żeby szybko nie uciekł :P

Odpowiedz
Cytat
rootpl Autor wątku
rootpl

sorry franeczek za napad, może nie do końca się zgadzam z tym co napisałeś, ale nie powinienem się tak spinać i zrozumieć Twoje podejście do tematu, które przeanalizowałem i jest w tym dużo racji, także zapomnijmy o tym :)
powodzenia w niszczeniu limitów !

muszę popracować nad swoim podejściem bo zauważyłem, że jak się czegoś uprę to już koniec

chyba będę w tym temacie regularnie kogoś przepraszał, obym już tu nie musiał się wpisywać

Odpowiedz
Cytat
KubaICP

Witam, ostatnio chyba tutaj taka moda.. what ever.
Chciałbym oficjalnie przeprosic przed wszystkimi uzytkownika ~~KASKADERS
Pozyczyłem od niego sianko i nie oddałem, fakt ze mnie zdenerwował i dlatego nie oddawałem no alee... to przeciez nie moj hajs, racja? racja.
Więc przepraszam Łukaszu ze nie oddawałem Ci hajsu, własnie robie przelew na starsach i kaska płynie na Twoje konto.
Jak znam zycie to jeszcze mnie skrytykujesz ale przynajmniej ja bede miał czyste sumienie ;) Sorry jeszcze raz, pozdrawiam. Big Up!

Odpowiedz
Cytat
kaskader

Pieniądze dostałem
Sprawa zamknięta

Odpowiedz
Cytat
smoku

Hej KubaICP.

Połączyłem Twój wątek z już istniejącym, aby nie powielać.

Fajnie, że wszystko dobrze się skończyło. _thumbsup:

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Nomedes

nie ma przebacz

Odpowiedz
Cytat
KubaICP

Napisane przez smoku
Hej KubaICP.

Połączyłem Twój wątek z już istniejącym, aby nie powielać.

Fajnie, że wszystko dobrze się skończyło. _thumbsup:

Pozdrawiam.

Kurda a ja juz wielki bulwers ocb :D

Odpowiedz
Cytat
5deuces

Ja kiedyś miałem taką sytuację z chatem. Gram sobie dla rozrywki na krzaku z poza oferty, jestem na jakimś CO, ktoś chyba przede mną limpnął, ja mam 87s też sobie limpnąłem, a gość na butonie zapiał "no limping" i podbił. Gość, co był przede mną, spasował, a ja sobie pomyślałem "as you wish" i dałem all-in, a gość call. Miał lepszą rękę ode mnie, może jakieś AQ, nie pamiętam, ale rzecz w tym, że gdyby nie zagdakał na czacie "no limping", to ja bym to 87s spasował :f_confused:

Odpowiedz
Cytat
5deuces

No i zapomniałem napisać, że na board spadło jakieś 87, a o asie i damie nikt nie słyszał :D

Odpowiedz
Cytat
mwujek

ale go wykiwales!

Odpowiedz
Cytat
ilidek
5deuces

Napisane przez ilidek

Napisane przez mwujek
ale go wykiwales!

Totally made my day! :f_biggrin: