siemanko
czy sa jakies filmiki/artykuly na temat nieprawidlowego levelowania sie?
z tego co pamietam, to raskolnikov w swoich filmikach troche o tym mowil
tzn. stawial nacisk na granie prostego pokera
sie po prostu nie leveluj
skorzystaj z matematyki i dostepnych informacji zamiast gdybać.
Od złej strony podchodzisz chyba do pewnych spraw.
Jak wygląda Twój proces myślowy? Co masz na myśli mówiąc 'leveluję się'. I z czego to wynika ? Jeżeli nie posiadasz wystarczającej ilości informacji, nie potrafisz zaplanować rozegrania ręki z góry ponieważ przeciwnika nie znasz na tyle dobrze, zadaj sobie pytanie ile warte jest ryzyko, czy to mtt czy cash - różnica jest ogromna..
dzieki za linka lukas
hm jakby to powiedziec. moje levelowanie sie polega z reguly na niepotrzebnym doszukiwaniu sie drugiego a najczesciej trzeciego dna w momencie interpretowania czyichs zagran
rezultatem z reguly jest przecenianie umiejetnosci wielu slabych graczy z mikrostawek.
mówiac szczerze , moje levelowanie sie w grze live wychodzi calkiem niezle i w wiekszej niz mniejszej ilosci sytuacji jest dla mnie pozytywnie efektywne. czy to w moja strone czy o demnie w strone innych
niewiem tylko jak sie zmusisc do zaprzestania tego procederu w grze na mikrostawkach online
po prostu - nie levelować. Nigdy nie wyjdziesz na tym dobrze. Napisz do mnie na PM, to nagramy o tym film, wybierz jakieś rozdania do analizy, ja też wybiorę, - czemu nie? Pzdr
Swoja droga niedawno byl podobny temat Leveling
lol to nie jest takie proste. to jest jakby powiedziec "poprostu nietiltowac" hyhy
film? ale w jakim celu?
bytheway: ten filmik The Secret of Simplicity BARDZO mi pomógl
ps: niezgodzilbym sie ze stwierdzeniem ze nigdy na tym dobrze niewyjdziesz
w grze live gdzie dochodza prawdziwe ready/tellsy , zrevertowane ready/tellsy itp prawidlowe zlewelowanie sie jest dosc mocnym narzedziem