Witam, chciałem się dowiedzieć tak z ciekawości jak długo was downswing trzymał i ile byliście pod EV. Teoretyczne rady o długim okresie znam wiec nie musicie mi ich przypominać.
Mój smutny wykres:

Witam, chciałem się dowiedzieć tak z ciekawości jak długo was downswing trzymał i ile byliście pod EV. Teoretyczne rady o długim okresie znam wiec nie musicie mi ich przypominać.
Mój smutny wykres:

downswing trzymał mnie 23579 i 0.5 rąk oraz byłem średnio 3.69BI pod EV
a tak serio to zamiast oglądać linie EV zacznij oglądać łapy, najlepiej ją wyłącz bo i tak masz na nią żaden wpływ.
btw. smutny to ten wykres byłby gdyby był odbiciem symetrycznym krzywej EV
Zajrzyj do pierwszego lepszego bloga PLO i dziękuj matce, że cię w niedzielę urodziła
lol, przecież to tydzień grania
jeśli to jest lifetime wykres to nice volume, sir :nh
Widziałem wiele rąk VonBucek2 w dziale oceny. Pomijając sposób rozegrania, myślałem że ktoś pracujący nad grą w jakikolwiek sposób, nie jest zdolny do stworzenia takiego tematu. Myliłem się.
Przecież nie jest źle ja tam up widzę u ciebie
50k to dużo chłopak ma życie w porównaniu co do nie których.
4 dni grania 50k ? Kurcze chciałbym ciebie zobaczyć jak wyglądasz po takich sesjach
Napisane przez amoratank
Przecież nie jest źle ja tam up widzę u ciebie![]()
50k to dużo chłopak ma życie w porównaniu co do nie których.
4 dni grania 50k ? Kurcze chciałbym ciebie zobaczyć jak wyglądasz po takich sesjach![]()
po jednej sesji, w której zagrałem 35 k hands miałem ochotę iść na flaszkę, ale pogoda była najgorsza tej zimy
miałem downswing kiedyś i troche trzymał, elo
nie poddawaj sie, bo jak sie poddasz to przegrasz i nie bedziesz miał nic !1!111!
Napisane przez SJS
Na upartego 4 dni gry.
To znaczy, że na upartego życie trwa 8 dni
Napisane przez Panmorz
Napisane przez SJS
Na upartego 4 dni gry.To znaczy, że na upartego życie trwa 8 dni
![]()
na upartego 2 dni gry
Anyway, nawet Bąbel ma większy lifetime volume (chyba
)
Czyli jak zwykle [treść edytowana] sie od was dowiedziałem.
Napisane przez sokahr
downswing trzymał mnie 23579 i 0.5 rąk oraz byłem średnio 3.69BI pod EV![]()
a tak serio to zamiast oglądać linie EV zacznij oglądać łapy, najlepiej ją wyłącz bo i tak masz na nią żaden wpływ.btw. smutny to ten wykres byłby gdyby był odbiciem symetrycznym krzywej EV
![]()
Napisane przez manganian
Widziałem wiele rąk VonBucek2 w dziale oceny. Pomijając sposób rozegrania, myślałem że ktoś pracujący nad grą w jakikolwiek sposób, nie jest zdolny do stworzenia takiego tematu. Myliłem się.![]()
Kiedys nad grą pracowałem dzisiaj stwierdzilem ze to nie ma sensu bo rzeczywiście nie mam wpływu na rozdania i już raczej nic nowego sie nie ucze a poza tym gdyby nie ta wariacja to zyski by mnie satysfakcjonowały. Nie planuje całe życie grać w pokera tylko jeszcze max rok
Napisane przez trymer
Kur*a, w co ja wchodzę![]()
nara
Napisane przez crueleq
Może to wykres z gier live.
![]()
Napisane przez Panmorz
![]()
Lifetime 50k hands :yaoming :
Napisane przez duff2511
lol, przecież to tydzień graniajeśli to jest lifetime wykres to nice volume, sir :nh
Napisane przez goDrut
moze chodzi o pól zycia ryjówki etruski ?http://pl.wikipedia.org/wiki/Ryj%C3%B3wka_etruska
![]()
Wy chyba [treść edytowana] to jest wyres od połowy lutego, ja nie mam zamiaru całego życia przed kompem spedzić i mam też realne życie. Jakbyście takimi kozakami byli to byście[treść edytowana] po 10K rozdań dziennie a nie [treść edytowana] innych na forum.
Napisane przez SJS
Na upartego 4 dni gry.
53K/(4dni*24h) = 550 rąk/h bez żadnych przerw, powodzenia
//nie ma potrzeby używania wulgaryzmów - ultrac
Napisane przez S2UW4R
miałem downswing kiedyś i troche trzymał, elonie poddawaj sie, bo jak sie poddasz to przegrasz i nie bedziesz miał nic !1!111!
Jedna sensowna odp
Trzymać sie dalej trzymam tylko ciekawy jestem ile jeszcze bede musiał żeby to się w końcu wyrównało.