Napisane przez wwwodz
@hemi1981 - też takie coś u siebie kiedyś zauważyłem- to są tzw. odczucia podprogowe.Po ich zauważeniu przeprowadzałem przez 2 miesiące eksperymenty grając tylko jeden turniej i podejmując decyzję w sytuacjach flipowych w oparciu tyko o nie. Wyniki były co najmniej interesujące: mój rekord to 20 poprawnych decyzji pod rząd w tym 7 razy zagrałem all-in i się podwoiłem i 13 razy pasowałem karty, które teoretycznie powinny być zagrane all-in.
Uważam, że jest w tym potencjał, ale są też wady:
- trzeba grać tylko jeden stolik,
- trzeba w 100% koncentrować się na odczuwaniu odrzucając wszelkie projekcje i myśli w rodzaju "teraz Asy- to jest insta call bez jakichkolwiek odczuwań", innymi słowy- umysł musi być czysty cały czas, a akurat z tym miałem problem szczególnie będąc już na FT i dlatego to tymczasowo zarzuciłem.
Wodzu: gdzie grasz i na jakich stawkach? Jest tam więcej takich co foldują asy pre ?
Nie no panowie. Paranormal activity pełną gębą, wiem że istnieją ludzie którzy w to wierzą ale zawsze mam banana na gębie jak spotykam kolejnych
Swoją drogą: najlepsze eksperymenty ze zgadywaniem kart robił i tak Peter Venkman