Tez nie moge sie do konca zgodzic. Uwazam ze intuicja nie pochodzi z logiki. Inuicja wg mnie polega na korzystaniu z Twoich podswiadomych zasobow. Kazdej sekundy dociera do nas nawet kilka milionow informacji - swiadomie jestesmy w stanie zarejestrowac 7-9 a max skupic sie na 1-2. Natomiast cala reszta jest wylapywana przez Twoja podswiadomosc i potem np siedzisz przy stoliku i slyszysz jak podswiadomosc podpowiada "fold". Nie wiesz jak, nie wiesz czemu ale Twoja podswiadomosc zdazyla przetworzyc cos do czego mozesz nie miec swiadomego dostepu ale podswiadomosc zarejestrowala juz dziesiatki identycznych linii i zawsze ktos pokazywal sie z top rangem.
Czyli wierzysz w fotograficzne czytanie i inne tego typu rzeczy?
Akrurat wczoraj ogladalem wiec skorzystalem z okazji poza tym staram sie jak moge walkowac na forum temat modelowania. Ludzie ida do kina na film jak smerfy - smieja sie - wychodza i mowia fajne - to byl tylko film. Ja wole sie posmiac i jeszcze sie czegos nauczyc a madrzy rezyserzy zawsze w bajkach przemycaja sporo fajnych rzeczy
Z Hawajczykami zgoda, problem w tym ze ich nigdy na oczy nie widzialem. Smerfow tez nie ale chociaz na ekranie
Nie no spoko skoro smerfy do Ciebie bardziej przemawiają ♠_biggrin: Ja nistety albo stety mam przekonanie że jako facet lubię oglądać głównie seks i przemoc. Czasem obejrzę coś innego ale jak jest dużo seksu i przemocy to prawie zawsze film mi się podoba, jak są awatary, planety małp czy inne tego typu rzeczy to myślę, Boże jak można się tym zachwycać