Napisane przez WintakWin
Czy ktos może wie ile trwa wypłata srodków na skrilla?
Przewaznie kilka godzin. Jesli jest jakis problem, dostaniesz e-maila od supporta (warto czasem sprawdzic w folderze spam - Niekiedy e-mail może tam trafić)
Napisane przez WintakWin
Czy ktos może wie ile trwa wypłata srodków na skrilla?
Przewaznie kilka godzin. Jesli jest jakis problem, dostaniesz e-maila od supporta (warto czasem sprawdzic w folderze spam - Niekiedy e-mail może tam trafić)
Bardzo fajny poker room. Sporo promocji i darmowych turniejów. Promocje od wpłaty. Konkursy na fejsie. Ciekawa oprawa graficzna. Szybkie wypłaty.
Napisane przez dawid327
Szkoda tylko że soft tylko na telefon :/
Browser wersja pojawi sie już w przyszłym roku
Napisane przez KKPokerPL
Napisane przez dawid327
Szkoda tylko że soft tylko na telefon :/Browser wersja pojawi sie już w przyszłym roku
![]()
No to fajnie
Bo gra na telefonie trochę mnie męczy
w godzinach szczytu gra 110-120 jeśli chodzi o zoom a na reg widziałem 3-4 stoły. Poziom to nie wiem.
Browser wersja pojawi sie już w przyszłym roku
![]()
No i to jest dobra wiadomość, wtedy pomyślę o założeniu tam konta, bo na mobilkach nie gram.
Podczas próby pobrania aplikacji na telefon, otrzymałem komunikat że ! Plik może być szkodliwy. Czy mimo wszystko chcesz pobrać plik. A po kliknięciu przycisku, na poczcie, kończącego weryfikację, takie coś poniżej.

Czy ta aplikacja jest bezpieczna, ktoś już się rejestrował i też otrzymywał takie komunikaty ?
Chodzi o to ze plik sie sciaga nie z play store, dlatego jest taki komunikat.
Apka jest 100% safe
Napisane przez FulHaus
Skrillem można wpłacać i wypłacać kasę?
Tak, mamy prawie ze wszystkie popularne e-wallets do wplat/wyplat
Jak wygląda oferta mtt, interesują mnie soboty- niedziele i wpisowe 5-50 $? Jakie pule gtd?
Napisane przez DeeJay90
Jak wygląda oferta mtt, interesują mnie soboty- niedziele i wpisowe 5-50 $? Jakie pule gtd?
Mamy spory wybór turniejów MTT, od mikro do high stakes. Pule nagród do 100K GTD.:f_drink:
Witam czy klub Pokerstrategy wogole istnieje na KKPoker? Od miesiecy nic nie jest tam grane, ani turnieji ani nic na FB rozne grupy reklamuja turnieje itp w swoich klubach a Tu Cisza , o co chodzi ?