Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
99 Posty
43 Użytkownicy
0 Reakcje
40.3 K Wyświetlenia
majek88

Hej

Mam pytanie odnośnie przynaleznosci do klubu pokerstrategy 1199.W lutym byłem objęty promocją z bardzo dobrym rakebackiem. Zawiesilem konto na pół roku.Wczorah postanowiłem powrócić do grania na KKpoker,jednak w moim profilu już nie widnieje przynależność do tego klubu.Czy jest mi ktoś w tym temacie pomoc? Czy dalej będę objęty rakebackiem jak przed zamrożeniem konta? Ich support kazał kontaktować mi się z właścicielem klubu

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
spinek

Hej majek88,

Sprawdzimy to i skontaktujemy się z Tobą za pomocą ticketa.

Odpowiedz
Cytat
majek88

Sprawa dalej nierozwiązana... KKpoker twierdzi,że w sprawie przynależności do klubu mam się kontaktować z właścicielem klubu. Czy jesteście w stanie dołączyć mnie z powrotem do klubu? Proszę o po.oc w tej sprawie

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
spinek

Cześć,

Cały czas masz problem? Jakiś czas temu dodaliśmy Cię do klubu PokerStrategy i przyznaliśmy 50% rakebacku.

Odpowiedz
Cytat
Savinna

Cześć! Czy ktoś mógłby wrzucić screena z lobby mtt od 18 do 00?

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
SvenBe
Netfans

Tak śmiesznego poker roomu już dawno nie uświadczyłem, bonus powitalny pojawia się 3 dni po pierwszej wpłacie i żeby go uwolnić trzeba po raz kolejny zrobić depozyt. Darmowe spiny to tak jakby menel poprosił cię o złotówkę a ty dałbyś mu 10 groszy, szkoda nawet komentować. Do weryfikacji zdjecia dokumentu cały czas są nie tak sfotografowane. A jak jeden koleś łapie na stole trzy razy AA pod rząd to już nie mam więcej pytań. Odradzam .

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
spinek

Cześć Netfans,

Możemy sprawdzić z supportem KKPoker sprawę bonusu od depozytu i inne poruszone przez Ciebie kwestie, ale proszę podaj swój username (chodzi o liczbę po ID widoczną w lewym górnym rogu w apce KKPoker) w swoim profilu na PokerStrategy.com przy KKPoker. Bez tego nie wiemy, o które konto mamy dopytać.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
spinek

Hej,

W niedzielę o godzinie 18:00 testujemy mały Surprise-freeroll z pulą 50 $. Chętnie posłuchamy waszych opinii na temat struktury, godziny rozpoczęcia i innych ustawień turnieju.

Wymagania, aby móc wziąć udział: dostępny wyłącznie dla graczy z kontem zarejestrowanym poprzez PokerStrategy, dlatego będzie to niewielki turniej.

Odpowiedz
Cytat
Lon17

KK poker

Odpowiedz
Cytat
heszkelu

Wielkie dzięki za recenzję. Dobrze że są ludzie którzy mają czas i chęci recenzować takie projekty. Pozdro!

Odpowiedz
Cytat
tomex111

jak tam wygląda sprawa w tym momencie na tym pokerromie? gra tam ktoś jak wrażenia?

Odpowiedz
Cytat
Blad3K

Ja gram i sobię chwalę. Z wypłatami nie ma problemu, pokerstategy daje 50% rakebacku, do tego często są też dodatkowe zadania do zrobienia które podbijają rakeback. Część satelit potrafi być niedokupiona.

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
spinek

Hej,

Wasz feedback jest słuchany :)
Niektóre ze zgłoszonych tutaj propozycji ulepszeń zostały właśnie wprowadzone:
- od teraz można zdefiniować domyślny poziom wpisowego
- od teraz można włączyć auto top-up

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
spinek

Jest teraz dobra okazja do wypróbowania KKPoker. Pojawiła się nowa promocja: KKPoker - 10 $ za darmo bez depozytu. Wymagana weryfikacja konta.

Odpowiedz
Cytat
leeloo80

Hej. Oferta wygląda bardzo ciekawie w tym ten bonus free play 100$ i rakeback 50% brzmi. Czy mogą rejestrować się gracze z Polski? Po rejestracji do kiedy należy wykorzystać bonus?

Odpowiedz
Cytat
KKPokerPL

Gracze z Polski jak najbardziej moga sie rejestrowac.
Warunki bonusu - https://www.kkpoker.net/firstdepositbonus/
14 dni od pierwszego loginu masz zrobic 1szy depozyt i otrzymasz wszystko co jest podane na stronie.:f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
kodiusz

Szkoda tylko, że wszystkie wasze promki i misje są dla graczy nl50+.. Dla mnie jako gracza nl10-25 nie ma misji do wykonywania. Szkoda..

Odpowiedz
Cytat
KKPokerPL

Napisane przez kodiusz
Szkoda tylko, że wszystkie wasze promki i misje są dla graczy nl50+.. Dla mnie jako gracza nl10-25 nie ma misji do wykonywania. Szkoda..

np. nasz $2K Rake Race dla wszystkich graczy z polskich klubow.
Po tym Rake Race beda nowe misje dla graczy NL10+ wlacznie.

Odpowiedz
Cytat
WintakWin

Czy ktos może wie ile trwa wypłata srodków na skrilla?

Odpowiedz
Cytat