Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
2,202 Posty
310 Użytkownicy
10 Reakcje
239.4 K Wyświetlenia
krawczeiro
Oldschool Grinder
ToNieJaBylemEwa Autor wątku
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

ja gram headsupy, wiec to super bzdura, na 6 maxach tez wydaje mi sie bzdura predzej sens ma odkrycie sie i granie jednoczesnie jakeigos micro turnieju/micro 6 max

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

piekne

Odpowiedz
Cytat
TheBluffPL
Elite Grinder

Napisane przez krawczeiro
może spróbuj strategii Reverse Bumhunting?

http://forumserver.twoplustwo.com/54/poker-beats-brags-variance/reverse-bumhunting-guide-1352539/

krul

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez krawczeiro
może spróbuj strategii Reverse Bumhunting?

http://forumserver.twoplustwo.com/54/poker-beats-brags-variance/reverse-bumhunting-guide-1352539/

mistrzostwo świata :nh

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

.

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

.

Odpowiedz
Cytat
k4m13n
BlackMember

.

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

przyjalem, jak chcesz szybszy kontakt to gg 8973069

sprzedam HU mastermind gordona, pakiet kosztuje 500 euro u mnie 200$

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

przy okazji sprzedam ipada mini 16 gb Cellular kolor czarny, NOWY NIE UŻYWANY, wygrany w konkursie(o tym co pisalem kilkanascie dni temu kto chce zarobic 1.5k w kilka godzin) ale z forum tylko pytali i nikt nie byl zainteresowany, ja sobie zgarnalem ; p

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

tak wlasciwie niczym sie nie interesuje, ale lubie sporo rzeczy, dzisja sobie skoczylem na 2 turniej ligi pokerowej, bo stwierdzilem, ze przydalby sie 2 pucharek i planuje wygrac lige, oczywiscie podczas turnieju siadlo kilka baniek, po turnieju spotkalem sie z dobrym znajomem, gdy skonczyl prace w resteuracji, wypilem jeszcze pol litra i tak pisze tego posta i mysle, chyba jestem na tym forum najwiekszym przepierdalaczem pieniedzy zarobionych na poksie i nic zostawiania w rollu(w tym roku z 50k zl i z 50 torb jebnietych) a teraz mam jeszcze dlugi na 1k hueuheuhe

znany teemteem na tym forum, swoja droga jebany talent, kwestia kilku miesiecy a bedzie nakurwial nl100k a ja pewnie nl200, pisze na blogu, ze nie powinno sie wydawac kasy zarobionej na poksie, dla mnie to bzdura, wilhasha mowil, ze do zycia wystarczy 5k$, w polsce wystarczy 5k zl, 3,5 roku zyje na torbie i dla mnie to cudowne czasy, na vodke, wakacje zawsze kase jakos rozkminie huehuie, piszac tego posta jest mi smutno, wypierdalem na spontanie do pragi(o 3~ postanowilem, ze jade o 4 juz bylem w busie do wawy w drodze do pragi), innym razem siedzialem przed kompem najebany i tak sobie myslalem, ze gdzies bym polecial, jak dobrze pamietam, znienacka o 3 w nocy po ogarnieciu gdzie najtaniej moge poleciec napisalem do brata "lecisz ze mna do wloch?" popijajac browara probowalem zaplacic za bilety lotnicze ktore byly za kilka godzin, ale nie moglem karta moneybookers, na ostatni zlot graczy hu we wrocku postanowilem, ze jade o 6:30~ o 7 bylem juz w trasie, co z tego, ze gram nl50 na dlugach, ale to cudowny czas, prawie jak student, ale nie studiuje.

dlaczego jest mi smutno? ze jak rok temu mialem 100k, to nie wyjebalem kilku k na

nie wiem, czy za rok dalej uda sie najebac 80k w rok~ tak jak pewnie skoncze ten rok, i czy dalej bede na torbie i dalej bede na torbie, ale chce tam byc, taki cel sobie stawiam, niewazne czy rolla bede mial 300$ tak jak teraz, najwyzej pozycze

kurzatvvarz gambler dla pokerstradedzy dat kom

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

.

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

oo kurwa wlasnie zaplacilem za lot do mediolanu, tylko nie rozumiem co oni do mnie mowia, moglby mi ktos pomoc?

Odpowiedz
Cytat
BleakAmaranth
BlackMember

solid wpis :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

wytrzezwialem i plan lotu do mediolanu nie wydaje sie juz taki piekny, ale co zrobic lece, i chyba sprobuje wrocic stopem ;D

Odpowiedz
Cytat
mrowamrowa
PokerStrategist

Napisane przez ToNieJaBylemEwa
wytrzezwialem i plan lotu do mediolanu nie wydaje sie juz taki piekny, ale co zrobic lece, i chyba sprobuje wrocic stopem ;D

LOOOL :D

Odpowiedz
Cytat
Blutteufel
PokerStrategist

Powodzenia. Dobre życie :sdrink

Odpowiedz
Cytat
ilidek
Oldschool Grinder

tak wlasciwie niczym sie nie interesuje, ale lubie sporo rzeczy, dzisja sobie skoczylem na 2 turniej ligi pokerowej, bo stwierdzilem, ze przydalby sie 2 pucharek i planuje wygrac lige, oczywiscie podczas turnieju siadlo kilka baniek, po turnieju spotkalem sie z dobrym znajomem, gdy skonczyl prace w resteuracji, wypilem jeszcze pol litra i tak pisze tego posta i mysle, chyba jestem na tym forum najwiekszym przepierdalaczem pieniedzy zarobionych na poksie i nic zostawiania w rollu(w tym roku z 50k zl i z 50 torb jebnietych) a teraz mam jeszcze dlugi na 1k hueuheuhe

znany teemteem na tym forum, swoja droga jebany talent, kwestia kilku miesiecy a bedzie nakurwial nl100k a ja pewnie nl200, pisze na blogu, ze nie powinno sie wydawac kasy zarobionej na poksie, dla mnie to bzdura, wilhasha mowil, ze do zycia wystarczy 5k$, w polsce wystarczy 5k zl, 3,5 roku zyje na torbie i dla mnie to cudowne czasy, na vodke, wakacje zawsze kase jakos rozkminie huehuie, piszac tego posta jest mi smutno, wypierdalem na spontanie do pragi(o 3~ postanowilem, ze jade o 4 juz bylem w busie do wawy w drodze do pragi), innym razem siedzialem przed kompem najebany i tak sobie myslalem, ze gdzies bym polecial, jak dobrze pamietam, znienacka o 3 w nocy po ogarnieciu gdzie najtaniej moge poleciec napisalem do brata "lecisz ze mna do wloch?" popijajac browara probowalem zaplacic za bilety lotnicze ktore byly za kilka godzin, ale nie moglem karta moneybookers, na ostatni zlot graczy hu we wrocku postanowilem, ze jade o 6:30~ o 7 bylem juz w trasie, co z tego, ze gram nl50 na dlugach, ale to cudowny czas, prawie jak student, ale nie studiuje.

dlaczego jest mi smutno? ze jak rok temu mialem 100k, to nie wyjebalem kilku k na

nie wiem, czy za rok dalej uda sie najebac 80k w rok~ tak jak pewnie skoncze ten rok, i czy dalej bede na torbie i dalej bede na torbie, ale chce tam byc, taki cel sobie stawiam, niewazne czy rolla bede mial 300$ tak jak teraz, najwyzej pozycze

kurzatvvarz gambler dla pokerstradedzy dat kom

Imo sporo osób zarabiających z pokera robi podbnie. Na co poszedł hajs? :pokerface: Będzie telefon w lombardzie?

Odpowiedz
Cytat
ToNieJaBylemEwa
PokerStrategist

Żyje, wróciłem już stopem do polski, jest tu ktoś z katowic albo okolic?

Odpowiedz
Cytat
naimadx
PokerStrategist

Ja z okolic a co :)

Odpowiedz
Cytat