Zastanawia mnie jakim cudem ktos kto calluje allina z 22 majac 10bb, po utg+1 shove 9bb ma roi 20%, jakies pomysly ?
Napisane przez cARALooH
Zastanawia mnie jakim cudem ktos kto calluje allina z 22 majac 10bb, po utg+1 shove 9bb ma roi 20%, jakies pomysly ?
przy tylu stolach robie sporo zlych decyzji, jak mozesz wrzuc ta reke: >
wlasnie poswiecilem ok godziny zeby sprawdzic mniej wiecej Twoj range push i call, czasem sie dosyc mocno dziwilem. Wiem ze niemilosierni karzesz limperow, ale przez to bardzo czesto odpadales, przewaznie jak Bu limpowali, shovowales Ax przewaznie.
Widzialem tez Twoj reshove sb/bb z 20bb KT, dostales calla tez z 20bb z a6 =o
z 16bb tez lubisz shovowac ze smieciami. Moze zmienie styl na Twoj
Napisane przez cARALooH
wlasnie poswiecilem ok godziny zeby sprawdzic mniej wiecej Twoj range push i call, czasem sie dosyc mocno dziwilem. Wiem ze niemilosierni karzesz limperow, ale przez to bardzo czesto odpadales, przewaznie jak Bu limpowali, shovowales Ax przewaznie.
Widzialem tez Twoj reshove sb/bb z 20bb KT, dostales calla tez z 20bb z a6 =o
z 16bb tez lubisz shovowac ze smieciami. Moze zmienie styl na Twoj![]()
jest dokladnie tak jak napisales ; ) ale widze, ze co raz wolniej gram z "automatu" musze ruszyc dupe i poanalizowac chociaz godzinke dwie zeby odswiezyc sobie range
na twoim miejscu bym patrzyl lepiej na push/call range mateusza, bo jego gra jest o wiele lepsza od mojej : )
raz probowalem CIe wyjebac, ale moje AQ nie dalo rady twojemu JJ
90 osob left w 11$ freezout ; ) moze cos wpadnei, bo od wczoraj 500$~ na mtt ujebany
13/62 : >
21/46
nie udany steal blindow + c-bet i potem AJ < a4 z shortem i jest
31/38
99 > AQ
16/37
16/31 : >
4-bet push z 56s udany i mamy 13/28
16/27
20/25 pocik 15bb z shortem A8 < kjs
18/20 i odpadam 19 pot spory bo powyzsej sredniego stacka AKs < ATo
prosze nie rozsiewac plotek ; d roll dalej jest nie najgorszy 1k i nawet jest jak cos kasa zeby wplacic jak bedzie torba, wiec telefon nawet nie jest zagrozony wycieczka do lombardzu
:D, ale wczoraj bylem w klubie dzisiaj tez albo na piwko i potem do klubu albo same piwko, wiec nie gram to wpisow nie ma ;p jutro postaram sie soczyscie pogrindowac
I kup se lepszy telefon, bedziesz mial za niego więcej hajsu w lombardzie. Taki galaxy s2, za niego ze 100bi bedziesz mial
Napisane przez dexter182B
I kup se lepszy telefon, bedziesz mial za niego więcej hajsu w lombardzie. Taki galaxy s2, za niego ze 100bi bedziesz mial![]()
:nh :nh :nh :nh
czujecie to kurwa samochod we moja noge pierdolnal ja leze na chodniku i tylko slysze kurwa jak biegi zmienia i ucieka lol wiem, ze mnie kochacie i boicie sie o moje zdrowie i od razu wam mowie bez lipy!
ToNieJaBylamEwa mam takie pytanie mozesz powiedziec jak masz ustawionego HUDa w HMie chodzi mi tu o podzial filtru dla graczy dla 2 ,3,4...10 osob jak ci pokazuje i czy masz filtr a zakladkach Turney filtres gdzie HM pokazuje sytuacjie w zaleznosci od BUinow
nie mam ustawione zmieniania a ostatnio to nawet do sitow huda nie uzywma, bo bez huda moge 15~ stolow wiecej grac, teraz hud tylko do mtt
a tourney filtres zbytnio nie uzywalem, bo zle mi lapalo wygrane
Napisane przez ToNieJaBylemEwa
czujecie to kurwa samochod we moja noge pierdolnal ja leze na chodniku i tylko slysze kurwa jak biegi zmienia i ucieka lol wiem, ze mnie kochacie i boicie sie o moje zdrowie i od razu wam mowie bez lipy!
KAPICA BANDYTA
dzisiaj dalej probuje mtt.. jak nic nie siadzie to bede w 3 dni jakies 1200$ na mtt ujebany eh..