zwykle zeby sie nie interesowal bo dostanie kociej mordy
Napisane przez dexter182B
Jak co robisz? Przecież zbierasz bub w wakacje for living.
padłem ze smiechu
Kolęda czy co? :challenge
Jak by mnie spytał co robię to bym powiedział że pracuje a jak by był taki ciekawy i się zapytał gdzie pracuje odpowiedziałbym w robocie :fdrink.
ewentualnie

koleda koleda
eh dzisiaj gierka live -700 zl i na koniec sobie jeszcze flipka(tak ze w ciemno) o 100 zl przegralem : ( dzisiaj jak sie przespie postaram sie dluga sesje tak zeby z 400vpp wyrobic(juz na nowym kompie z hudem)
nasciemnialem ksiedzu ze studiuje, ale nawet na przyszlosc przydaloby sie cos wymyslec, bo nie chce mi sie sluchac jak ludzie mi mowia, ze kiedys przestane miec szczescie i wszystko przegram...
jaki tu sobie zawod wybrac?:D
zawodowy luskacz bobu chyba odpada ;D
ok wypunktuje sobie tutaj zawody ktore mnie interesuja i potem wybiore jeden
1.Freelancer - np. moderujesz forum - usuwasz posty. To nudne, więc ludzie nie będą się dopytywać
2.Ja tam tam mówię że żona dobrze zarabia to ja nie muszę hahahhahaha
3.
ahahah teraz przegladam identyczny watek na 2+2
"the first thing my current girlfriend's dad ever said to me was "so i hear you're a professional gambler"
Napisane przez ToNieJaBylemEwa
wlanie byl u mnie ksiadz i zapytal mnie co robie... co odpowiadacie w takiej sytuacji?
Ja odpowiadam, że przyjmuję właśnie księdza...trolololo
:fuckyeah
Znam księdza ,który gra w pokera. Może twój też gra i spotkasz go kiedyś na jakimś turnieju live.
Ogólnie bardzo ciekawy blog. Jeden z moich ulubionych.
jednak dzisiaj sesja mtt : ) z 25 ich odpale
odblokowalem sie na sharkscope, wiec moj wykres jest dostepny, nie wiem czmu nie mgoe wrzucic zadnych zdjec na imageshack itd, wiec jak ktos moze niech wrzuci tutaj moj wykres ; )
up, dzieki : )
wee troche dzisiaj potiltowalem na mtt mtt zostaly 4 a jestem 400$ na minus, oby cos wpadlo
kojarze Cie ze stolow
niezle grasz
razem z paroma bdb graczami 180 turbo mamy swoja prywatna grupe dyskusyjna (stawki 2,5$-35$)
jesli masz do zaoferowania pokerowo wiecej niz massive abc multitabling i chcesz sie rozwijac w tej dziedzinie to pisz na prv
Napisane przez mstck
Wpadło coś?Kozak wykres :pokerface:.
a idz pan... moze lepiej jak ja mtt nie bede gral ;d
start sesji mega all time premium hands wiekszosc sie utrzymywala i w ogole juz sie smialem, ze jestem "skazany na wygrana" no i nagle sie troche zmienilo i nie bede sciemnial wpadlem w mini tilta i sporooo spazzow porobilem ; p suma sumarum sesja 400$ na minus ; p
lepiej dla mnie jak odpuszcze sobie mtt i bede gral np tylko the big 11$ i storma no i moze jakies turbo w trakcie sesji
Napisane przez sz3sz
kojarze Cie ze stolow
niezle graszrazem z paroma bdb graczami 180 turbo mamy swoja prywatna grupe dyskusyjna (stawki 2,5$-35$)
jesli masz do zaoferowania pokerowo wiecej niz massive abc multitabling i chcesz sie rozwijac w tej dziedzinie to pisz na prv
aggro malpy czy inna?
prawdopodobnie bede sity gral bez huda( z hudem 20 nie moge a bez huda do 35 dobijalem i na gadu gadalem ;d)
gl ładnie ciśniesz
ostatnio widzimy się często przy stołach nie szipuj szeroko na mnie bo zawsze mam top10% range