Przejdź do forum
MB - Pojedynek 1 - ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Kto wygra ? Sonda została utworzona na wrz 15, 2010

[Zamknięte] MB - Pojedynek 1 - Goro vs. Spider Man

50 Posty
30 Użytkownicy
0 Reakcje
8,167 Wyświetlenia
Mooris
PokerStrategist

WHO WILL WIN ?

GORO

Goro – Goro jest pół-człowiekiem, pół-smokiem. Wraz z Sheevą i Kintaro należy do rasy Shokan (bardzo silnych, wysokich i czterorękich mutantów). Walczy stylami shokan i kuatan. Przed laty pokonał Kung Lao. Niezwyciężony od pięciuset lat, ostatecznie został pokonany przez Johnny'ego Cage'a.

VS.

SPIDER MAN

Spider Man - Spider Man, a w zasadzie Peter Parker. Człowiek pająk. Peter po ukąszeniu pająka zostaje obdarzony nadnaturalnymi zdolnościami - nadludzką siłą oraz pajęczym zmysłem.

Kto jest faworytem w tej walce ? Jakie macie typy ? Jeśli macie ochotę, popuśćcie wodze fantazji i może opiszcie jak takowa walka miałaby wyglądać. Jednym słowem...who will win ? :)

49 odpowiedzi
Urbi23
Oldschool Grinder

Izi na Spidermana. Szybkość i zwinność zawsze > brutalna siła :f_thumbsup:

Napisane przez Mooris
Goro – Goro jest pół-człowiekiem, pół-smokiem. Wraz z Sheevą i Kintaro należy do rasy Shokan (bardzo silnych, wysokich i czterorękich mutantów). Walczy stylami shokan i kuatan. Przed laty pokonał Kung Lao. Niezwyciężony od pięciuset lat, ostatecznie został pokonany przez Johnny'ego Cage'a.

nie wiem skąd bierzesz info, ale goro został pokonany w pierwszym turnieju MK przez liu kanga (chyba że o film tobie chodziło) ;) :facepalm: jak z resztą cały pierwszy tur wygrał liu kang zgarniając wszystkie żetony w HU z shang tsungiem

co do wyniku - 3bb na goro. nie lubię spidermana. zawsze wkurzała mnie ta postać. zawsze go miałem za strasznego frajera. W tym przypadku myślę że goro jest wystarczająco doświadczonym zawodnikiem (kilkusetletnie doświadczenie), że spokojnie poradzi sobie z przeciwnikiem, który wydaje się przy jego stażu amatorem

AceBestini
PokerStrategist

Napisane przez tjall77
co do wyniku - 3bb na goro. nie lubię spidermana. zawsze wkurzała mnie ta postać. zawsze go miałem za strasznego frajera.

+1

salyk
Oldschool Grinder

Poszło na Goro :facepalm:

Stawiam roll na goro.

Musze się zgodzić z Urbim - szybkość i zwinność górą.

Thorek
Oldschool Grinder

Ale jak goro go już złapie czterema łapami to chyba zwinność nie pomoże... :(

v31dt
Elite Grinder

easy bet na pajaka, goro w zyciu by go nie zlapal za sprawa pajeczego zmyslu i doswiadczenia z walk z dr. octopusem ;)

Goro imo.

Na przestrzeni lat stoczył od groma walk z dobrymi napier***atorami, a nie jak spiderman z jakimiś pionkami w plastikowych zbrojach, latającymi na deskorolkach w powietrzu. Poza tym spiderman walczył w większości wypadków z jakimiś niedorajdami z laboratoriów (sam taką jest), Goro zaś z normalnymi fajterami i myślę iż to będzie miało poważny wpływ na wynik walki. Te nitki, które ewentualnie wyfruną z rąk człowieka-pająka szybko zostałyby rozerwane przez giganta z kucykiem. :facepalm:

Dlatego nie ma co się tu oszukiwać - Goro spokojnie wygrywa a na końcu wejdzie jakieś zabawne fatality, nie będzie tu żadnej historii w stylu Dawida z Goliatem, albo grubego chłopczyka potrafiącego przebiec maraton.

shinthps
PokerStrategist

No. Pająk jest cienki. Jedyna opcja to złapanie Goro w sieci, ale to walka więc trzeba się bić, a wtedy pająk nie ma szans. Nawet po złapaniu w sieci, to do przeciwnika trzeba się dobrać, a to jest szansa dla Goro, więc gdy już go dorwie, to krótkie obicie po twarzy i pająka nie ma.

Tak więc głos na Goro ;)

Mooris Autor wątku
Mooris
PokerStrategist

Napisane przez tjall77

Napisane przez Mooris

nie wiem skąd bierzesz info

wikipedia - wpisałem hasło "goro" - generalnie było o nim, nie o filmie

O kurcze - idą łeb w łeb :) 14 - 13 póki co :)

Spiderman of kors. :f_thumbsup: W walce nie było by łatwo z Goro, ale Spider to moja ulubiona postać. :)

SeBiX7
PokerStrategist

czuowiek pajonk :f_cool:

Ja też uważam, że pająk jest grubo przereklamowany. Nasze forum to nie Hollywood i dobro nie musi zawsze zwyciężać.

Poza tym, Goro ma 4 ręce, co umożliwia mu gruby multitabling, więc stawiam na niego.

SeBiX7
PokerStrategist

Napisane przez Jakub
Ja też uważam, że pająk jest grubo przereklamowany. Nasze forum to nie Hollywood i dobro nie musi zawsze zwyciężać.

Poza tym, Goro ma 4 ręce, co umożliwia mu gruby multitabling, więc stawiam na niego.

ale ma tylko 2 palce więcej :rage: :rage:

Mooris Autor wątku
Mooris
PokerStrategist

hmmmm ja cały czas się waham :)

SeBiX7
PokerStrategist

Napisane przez Mooris
hmmmm ja cały czas się waham :)

Fafarafa
Elite Grinder

Goro easy win. Spiderman może jedynie uciekać bo krzywdy mu raczej nie zrobi ;)

Ja i tak wolę innego Spidera ;D

Mooris Autor wątku
Mooris
PokerStrategist

hehe niby wszyscy goro, goro a tu 19-16 dla SM :)