Przejdź do forum
Kierki (Hearts) są ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Kierki (Hearts) są RIGGED!!

10 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
2,864 Wyświetlenia
DonCoralone
Oldschool Grinder

Narzekacie na Poker Roomy. Przykład z okienkowego podwórka.
Lubię grać z w kierki jak złapię BadBeata, ale to mnie tak zaskoczyło. Prawie Nutsy na samym początku gry :D (I to bez wymian)

Uploaded with ImageShack.us

PS. Kto chociaż raz grał w Kierki wie że taka sytuacja to chyba raz na milion :) (Jak AA 3x pod rząd) :]

9 odpowiedzi
Urbi23
Oldschool Grinder

Nutsy to nie są ;) Zobaczysz u kogoś 2:s3:s4:s5:s6:s8:s9:s, ktoś mu dorzuci kiera i leżysz :P

Spróbuj zapolować na Premię Nadzwyczajną :D Jakbyś tam jammował non stop z tymi monsterami, to może się udać :P

gregoryking
PokerStrategist

Ja mam na komórce backgammona i on tez jest rigged :D i to bardziej niż pokerroomy ;)

mazaq
PokerStrategist

podobno nawet chinczyk jest rigged

ekonom
Oldschool Grinder

Napisane przez mazaq
wtf ?(

Kto tego nooba odbanował ?( :facepalm: :rage: :rage: :rage: :rage:

ksantypka
PokerStrategist

Napisane przez Urbi23
Nutsy to nie są ;) Zobaczysz u kogoś 2:s3:s4:s5:s6:s8:s9:s, ktoś mu dorzuci kiera i leżysz :P

Dlatego sięnajpierw tricky gra T :spade:J :spade: i Ci zrzucą najwyższe <yes> xD

I btw. jak grałam w brydża, to mi się zdarzyło dostać 0-11-0-2 na rękę :P też rigged.

Urbi23
Oldschool Grinder

Napisane przez ksantypka

Napisane przez Urbi23

Dlatego sięnajpierw tricky gra T :spade:J :spade: i Ci zrzucą najwyższe <yes> xD

Najs :f_thumbsup:

AceBestini
PokerStrategist

zdarza mi się kręcić softem w makao i bierki, ale podobno kierki są sprawiedliwe :facepalm: