Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Zetonsy FTP

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
517 Wyświetlenia
mko101

Witam.

Czy zamowil juz ktos zetony ze sklepu FTP? Slyszalem, ze za piekne to one nie sa. Czy naprawde sa az tak nie warte swojej ceny, tylko do gry domowo-rozrywkowej raz na jakichs czas?

5 odpowiedzi
alkanpl

Nie są najgorsze, na Polish Poker Championships nimi graliśmy i nie było problemów z podstawowymi trickami jak i z obstawianiem :)

kup sobie te na allegro. jak dobrze poszukasz, to nawet znajdziesz temat, w którym opisywałem ich "piękno". gdybym miał wybrać te z ftp, czy walizę 500 żetonów z kostkami na obwódce, wybrałbym te z allegro.

oczywiście komuś mogą się podobać. to w środku to naklejka. w moim zestawie pod niektórymi naklejkami były jakieś drobinki "czegoś", jakieś większe ziarenko piasku, czy coś. niektóre naklejki były krzywo nałożone, inne się odklejały. no jakieś nieporozumienie. waliza taka sama jak te z allegro. tylko blaszka z logiem ftp przynitowana do wieka.

dla mnie żetony z ftp są tak szpetne, jak laski, które wkleja autystyczny andrzej w wątku hot or not :]

salyk

Zajrzyj tutaj:
Sklep FTP

Wg mnie są ok :f_thumbsup:
Jeśli zależy Ci na jakiejś super jakości to może jednak poszukaj na allegro ;)

mko101 Autor wątku
mko101

Nie zalezy mi na jakosci prawie w ogole. Tzn. nie chce zeby popekaly, lub byly wyjatkowe okropne. Chce, zeby wygladaly dosyc ladnie, ale ze wiekszosc czasu przeleza w walizce, a grane beda sporadycznie, to nie mam zamiaru wydawac na nich pieniedzy :)
Chce uzyc pkt FTPA na nie i to wlasnie zrobie.

Dzieki za odpowiedzi :)

tjal, a mialbys moze zdjecie tych zetonow real? bo ze sklepu, to wiem jak wygladaja :)

one wyglądają dokładnie jak te na zdjęciach w tym wątku i tym, co podał salyk. różnią się tylko naklejką. są klepane w tej samej fabryce jak te ze zdjęć. z tego co wiem, żetony unibetu też są robione w ten sam sposób.

swoje żetony z radością pogoniłem komuś na allegro jakieś pół roku temu? jakoś tak