Ile maksymalnie czekaliscie na odpowiedz supportu?
Wyslalem dokument (jednego brakowalo) i mi odpisali po 1 dniu. Dosłalem ten jeden dokument i czekam juz kolejne 6 dni na jakakolwiek odpowiedz. Po 3 dniach napisalem jeszcze raz i znowu nic...
Ile maksymalnie czekaliscie na odpowiedz supportu?
Wyslalem dokument (jednego brakowalo) i mi odpisali po 1 dniu. Dosłalem ten jeden dokument i czekam juz kolejne 6 dni na jakakolwiek odpowiedz. Po 3 dniach napisalem jeszcze raz i znowu nic...
Jeżeli chodzi o weryfikacje konta, to ja też bardzo długo czekam. Pierwsze dokumenty wysłałem przed świętami, a musiałem jeszcze przesłać swoje zdjęcie z dowodem tożsamości. Czekam już 6 dni i jak na razie nic.
Ja czekałem od 16.12 a zweryfikowali mi wczoraj. W tym czasie kilkanaście e-maili i przeważnie prosba o nowy dokument lub zdjecie. Porażka
tragiczny jest ten support, poker stars mi odpowiadało nawet jak im wąglika w mailu wysłałem
Nie wiem czym to jest spowodowane ale proces weryfikacyjny jest na prawdę bardzo długi w porównaniu do innych roomów (jeszcze na Everku jest też długi :D) a przecież to oni na tym tracą głównie