to jest zamiast rakeback?
Raczej jako dodatek do rb. Niby sie nie wglebialem w zasady ale pewnie beda odliczac transze czastkowe od mgr.
A ja się z moich 100$ bardzo ciesze. Wyczuli że chciałem zmienić pokerroom? Po tym jak już 3 tygodnie jestem break even, to ten bonusik to dosłownie zbawienie
byle tak dalej FTP
A ja na FTP gram regularnie od kilku miesięcy, ostatnio całkiem sporo bo nawet przez pewien czas byłem diamentem na Poker Strategy, a mimo to dostałem tylko 100$. Czy to przypadkiem nie jest tak, że Ci co grają mało to dostają większy bonus na zachętę, a Ci co grają sporo to dostają znacznie mniej bo i tak będą grali? Dla mnie to trochę lipa. Jest w ogóle gdzieś jakiś regulamin tej promocji?
http://w.fulltiltpoker.com/pl/holiday-hundred
Tylko tyle jest na stronce FTP. A co do opinii przedmówcy też miałem takie podejrzenia: ostatnio sukcesywnie grałem w poka coraz mniej, aż tu nagle taka zachęta i to niedługo po tym jak wypłaciłem 1/4 rolla (choć oczywiście mógł być to tylko zbieg okoliczności)
Hehe
Jak sama nazwa promocji wskazuje raczej wszyscy dostaja tutaj 'hundred' takze niewiem skad te bonusy po 500$ dostaliscie, chyba z kapelusza.
Ja dostalem 100$ , a jak ja dostalem tyle to nie ma mozliwosci zeby ktos dostal wiecej !:P
jak się wyrabia 3300$ rake w sierpniu i wrześniu a później się nie gra to ja wiem czemu dostałem taki bonus
Ja również dostałem bonus'a 100$ i zbiegło sie to dziwnym trafem z moją wypłatą tydzień wcześniej ;>
Napisane przez lekarz20
a mi dali 300$:P chyba skorzystam:)do 6 grudnia mozna zaakceptowac przynajmniej ja tak mam
Napisane przez Rafaello18
Szok mi dali 500$ a mialem u nich juz nie grac oj kusza![]()
pic or didn't happend !!
Fcuk jeśli to prawda zaraz pisze do supportu ja tam u nich przez 6 miechów IronMena cisnę a oni jednym dają więcej drugim mniej ♠_mad:
będzie odjęte $100 od net rake'u czyli - $27 Rake Back = dostałeś w prezencie od FTP $73 !!
A co się stało jak kliknęliście accept bonus offer bo ja tak zrobilem i teraz jak klikam w check my bonus offer to wyskakuje
we're sorry but you do not currently have any bonus offers
dziwne
moze tez tak macie?
pzdr
Napisane przez Kemor
po kliknięciu accept zacznij wyrabiać bonusjest on już aktywny,
Ok, dzięki.
Z tego co widzę bonus jest uwalniany w ratach co 10$ czyli jeśli nie uda mi się wyrobić całego bonusu czyli ugrać prawie 2k pkt w miesiąc to po prostu nie dostanę pełnego bonusu 100$ tylko troszkę mniej.
Dobrze to "rozumuję"?
pzdr
Napisane przez dagascos
Napisane przez Kemor
po kliknięciu accept zacznij wyrabiać bonusjest on już aktywny,
Ok, dzięki.
Z tego co widzę bonus jest uwalniany w ratach co 10$ czyli jeśli nie uda mi się wyrobić całego bonusu czyli ugrać prawie 2k pkt w miesiąc to po prostu nie dostanę pełnego bonusu 100$ tylko troszkę mniej.
Dobrze to "rozumuję"?
pzdr
dobrze rozumujesz to co uwolnisz jest juz twoje reszta przepada jesli czas minie
Warto się chwilę zastanowić i nie akceptować za szybko
bo potem mamy tylko 30 dni na uwolnienie
pozdrawiam
Napisane przez Thorek
Ja niestety nie otrzymałem tego bonusa.
A to dziwne bo to chyba promocja skierowana do wszystkich. Nie masz przypadkiem jakiegoś innego bonusa aktywnego?