Przejdź do forum
Your Bonus Offer :D...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Your Bonus Offer :D "nowa promocja"

60 Posty
39 Użytkownicy
0 Reakcje
4,245 Wyświetlenia
mgrudzie
Oldschool Grinder

to jest zamiast rakeback?

Raczej jako dodatek do rb. Niby sie nie wglebialem w zasady ale pewnie beda odliczac transze czastkowe od mgr.

A ja się z moich 100$ bardzo ciesze. Wyczuli że chciałem zmienić pokerroom? Po tym jak już 3 tygodnie jestem break even, to ten bonusik to dosłownie zbawienie :f_biggrin: byle tak dalej FTP

kNoq001
PokerStrategist

dostalem stowe! ;d chociaz ciezko bedzie na sng wyrobic xD

pawel9
Oldschool Grinder

Spoko darmowa kasa się przyda thx Full tilt

1MrPiter
Elite Grinder

A ja na FTP gram regularnie od kilku miesięcy, ostatnio całkiem sporo bo nawet przez pewien czas byłem diamentem na Poker Strategy, a mimo to dostałem tylko 100$. Czy to przypadkiem nie jest tak, że Ci co grają mało to dostają większy bonus na zachętę, a Ci co grają sporo to dostają znacznie mniej bo i tak będą grali? Dla mnie to trochę lipa. Jest w ogóle gdzieś jakiś regulamin tej promocji?

http://w.fulltiltpoker.com/pl/holiday-hundred

Tylko tyle jest na stronce FTP. A co do opinii przedmówcy też miałem takie podejrzenia: ostatnio sukcesywnie grałem w poka coraz mniej, aż tu nagle taka zachęta i to niedługo po tym jak wypłaciłem 1/4 rolla (choć oczywiście mógł być to tylko zbieg okoliczności)

PanDuzePE
Elite Grinder

Hehe :D

Jak sama nazwa promocji wskazuje raczej wszyscy dostaja tutaj 'hundred' takze niewiem skad te bonusy po 500$ dostaliscie, chyba z kapelusza.

Ja dostalem 100$ , a jak ja dostalem tyle to nie ma mozliwosci zeby ktos dostal wiecej !:P

;)

Rafaello18
BlackMember

jak się wyrabia 3300$ rake w sierpniu i wrześniu a później się nie gra to ja wiem czemu dostałem taki bonus :f_biggrin:

Powi
Oldschool Grinder

Ja również dostałem bonus'a 100$ i zbiegło sie to dziwnym trafem z moją wypłatą tydzień wcześniej ;>

Kemor Autor wątku
Kemor
Oldschool Grinder

Napisane przez lekarz20
a mi dali 300$:P chyba skorzystam:)

do 6 grudnia mozna zaakceptowac przynajmniej ja tak mam

Napisane przez Rafaello18
Szok mi dali 500$ a mialem u nich juz nie grac oj kusza :f_biggrin:

pic or didn't happend !!

Fcuk jeśli to prawda zaraz pisze do supportu ja tam u nich przez 6 miechów IronMena cisnę a oni jednym dają więcej drugim mniej _mad:

Bestyjka
PokerStrategist

Ktoś wie jak to się ma do rakebacku?

Kemor Autor wątku
Kemor
Oldschool Grinder

będzie odjęte $100 od net rake'u czyli - $27 Rake Back = dostałeś w prezencie od FTP $73 !!

dagascos
PokerStrategist

A co się stało jak kliknęliście accept bonus offer bo ja tak zrobilem i teraz jak klikam w check my bonus offer to wyskakuje
we're sorry but you do not currently have any bonus offers
dziwne
moze tez tak macie?
pzdr

Kemor Autor wątku
Kemor
Oldschool Grinder

po kliknięciu accept zacznij wyrabiać bonus :) jest on już aktywny,

dagascos
PokerStrategist

Napisane przez Kemor

Ok, dzięki.

Z tego co widzę bonus jest uwalniany w ratach co 10$ czyli jeśli nie uda mi się wyrobić całego bonusu czyli ugrać prawie 2k pkt w miesiąc to po prostu nie dostanę pełnego bonusu 100$ tylko troszkę mniej.
Dobrze to "rozumuję"?
pzdr

radsonsc
PokerStrategist

Napisane przez dagascos

Napisane przez Kemor

Ok, dzięki.

Z tego co widzę bonus jest uwalniany w ratach co 10$ czyli jeśli nie uda mi się wyrobić całego bonusu czyli ugrać prawie 2k pkt w miesiąc to po prostu nie dostanę pełnego bonusu 100$ tylko troszkę mniej.
Dobrze to "rozumuję"?
pzdr

dobrze rozumujesz to co uwolnisz jest juz twoje reszta przepada jesli czas minie

damianpat
BlackMember

Warto się chwilę zastanowić i nie akceptować za szybko
bo potem mamy tylko 30 dni na uwolnienie

pozdrawiam

Thorek
Oldschool Grinder
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Napisane przez Thorek
Ja niestety nie otrzymałem tego bonusa.

A to dziwne bo to chyba promocja skierowana do wszystkich. Nie masz przypadkiem jakiegoś innego bonusa aktywnego?