Przejdź do forum
Ostatnie rozdanie

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Ostatnie rozdanie

13 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
962 Wyświetlenia

Witam,
Po zalogowaniu sie na ftp wyskakuje aby zainstalować Adobe Flash bez którego nie jest możliwe przeglądanie ostatniego rozdanie ... ale mam już zainstalowany ten program, a kiedy zgadzam sie na instalacje to bez rezultatów...
Może ktoś z was również napotkał na taki problem albo wie jak go rozwiązać ?

Pozdrawiam

12 odpowiedzi
kfas
Elite Grinder

Tez mialem ten problem, ale na ftp gram bardzo okazjonalnie wiec to olalem. Niemniej jednak jestem ciekaw jak sobie z tym poradzic.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

ja gram tylko 3 dni i jakoś się gra ale jednak nie ma jak robic notek na graczy :)

damianpat
BlackMember

Napisane przez kfas
Tez mialem ten problem, ale na ftp gram bardzo okazjonalnie wiec to olalem. Niemniej jednak jestem ciekaw jak sobie z tym poradzic.

Zainstalować co każą?

:)

pozdrawiam

Kliknij że chcesz zainstalować Adobe Flash, może masz jakąś stara wersję na komputerze czy coś , po zainstalowaniu tego co Ci pisze na FTP wszystko powinno dzialać :)

ekonom
Oldschool Grinder

Ja mam podobny problem, znaczy nie może zainstalować jednego z plików tego programu, a po jego ominięciu i dalszej instalacji program po prostu nie działa.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez PyqPyk
Kliknij że chcesz zainstalować Adobe Flash, może masz jakąś stara wersję na komputerze czy coś , po zainstalowaniu tego co Ci pisze na FTP wszystko powinno dzialać :)

miałem 10. cos xD

ale z FTP jak pisze kolega wyżej instaluje od FTP i jakiś bład ... jak pobieram z neta najnowsza wersja instaluje bez kłopotów ale na FTP dalej to samo ...

Próbowałeś instalować bez FTP, normalnie ze strony producenta ?

http://www.adobe.com/support/flashplayer/downloads.html

Wyrzuć Adobe z kompa i spróbuj jeszcze raz zainstalować tą wersję wymaganą przez FTP.

shin0bi69
PokerStrategist

Mam nadzieje ze to pomoze, ja rowniez mialem ten problem i o ile mnie pamiec nie myli rozwiazalem go nastepujaco:

Ogolnie problem wiazal sie z tym ze pliki "starego" adobe byly blokowane przez inny program, dlatego nowy instalator nie mogl ich nadpisac. U mnie (mam nadzieje, ze rowniez i u was) programem tym bylo... GADU GADU! Widocznie musialo korzystac z Adobe Flasha (reklamy?), dlatego nie pozwalalo na jego nadpisanie. Sprobujcie wylaczyc GG i powinno dzialac.

BTW: na przyszlosc jesli jakis plik jest blokowany (np. system nie pozawala nam go usunac), a my nie wiemy jaki program jest "winowajca", polecam program Unlocker.exe. Pozwala on dowiedziec sie co blokuje nam plik i posiada funkcje "uwolnij plik". Aby go scignac po prostu wpisze w google "Unlocker.exe".

Mam nadzieje, ze to pomoze, dajcie znac czy sie udalo, bo samego mnie to ciekawi :)

babel92
Oldschool Grinder

Witam!
U mnie dodatkowym problemem jest fakt, że gry klikam instaluj otwierając FTP nic się nie dzieje :f_mad: Instalowałem ze stonki Adobe i też nic nie pomogło... Co robić ?(
Pozdrawiam =)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

odinstaluj Adobe Flash później usuń cały jego katalog (u mnie zostawał jakiś plik z .dll chyba xD) i instaluj jeszcze raz mi to pomogło ;)

pozdrawiam

babel92
Oldschool Grinder

Po wielu męczarniach pomogło :D
Wielkie dzięki wszystkim =)