Witam wszystkich mam problem z wypłatą środków z Full Tilta do Nettelera. Mam ok 50$ na swoim koncie i chcialbym je wybrac do Nettelara jednak jedyna mozliwoscia jest przelew na lokalny przelew bankowy który mozliwy jest dopiero od 100$. Co waszym zdaniem powinienem zobic ?
Pisze od kolezanki z konta dlatego nie badzcie zdziwieni wyrazami typu "chcialbym" itp pozdrawiam
zeby wyplacic srodki na konto Neteller, wpierw musisz "odblokowac kanal" przelewajac z danego konta Neteller kase na dany pokerroom (minimum 10$ o ile mi sie wydaje).
chcac zatem wyplacic te 50$, wplacasz 10$ z Netellera na FTP, a potem wyplacasz 60$.
dolacze sie do tematu zeby nie zasmiecac forum, ile zazwyczaj ida srodki z ftp na konto w mbanku, wyplacilem w nd i chcialbym wiedziec kiedy moge sie spodziewac przyplywu gotowki, z gory dzieki
Witajcie
Anusia, aby móc wypłacić środki za pośrednictwem Netellera musisz najpierw wpłacić tą drogą jakieś pieniądze w celu weryfikacji konta. Wydaje mi się, że z przelewem bankowym będzie podobnie. Tunio z tego co pamiętam przelew bankowy może iść do 7 dni.
Pozdrawiam.