Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Sklep FTP

12 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
2,023 Wyświetlenia
Kamil1010
Elite Grinder

Mam troche pkt pasuje je wymienić i mierze sie z zamiarem na monitor, jesli sie ktoś orientuje ile mniej wiecej jezeli jest wynioslo by mnie cło, i ile moge ewentualnie czekac na przesyłke.

Zadam jeszcze przy okazji pytanie czy ktos probowal zamowic cos z elektroniki za dodatkowa oplata($/ftppoints...) z tego co jest przeznaczone dla amerykańców?

Dzieki za pomoc,
Pozdro

11 odpowiedzi
yac
Coach
yac
BlackMember

Z elektroniki UK/UE nie zapłacisz żadnego cła, bo paczka przyjdzie z Francji albo Holandii. Ja zamawialem już monitor LG 23 cale i Nikona D3000 i przyszly z terenu UE

Ostatnio pisalem do supportu, ze chce kupic z doplata Canona EOS'a z działu dla amerykancow, ale powiedzieli, ze nie ma szans :(

Kamil1010 Autor wątku
Kamil1010
Elite Grinder

Oki dzieki za info _thumbsup:

Edit A ile idzie paczka mniej wiecej?

yac
Coach
yac
BlackMember

Aparat szedl 7 tygodni, monitor 5

CptCarrot
Oldschool Grinder

zamawialiście może chipsy? jak wypadają jakościowo??

Podobno kiepsko, a szkoda, bo szykowałem się na nie... - Sklepik FTPA

imo tragedia

żetony wyglądają tak, tylko zamiast NAKLEJKI unibet jest NAKLEJKA w tłem odpowiadającym kolorowi żetonu. wzorek na plastiku jest taki sam. najwidoczniej są produkowane w tym samym miejscu

walizka wygląda dokładnie tak

czyli dokładnie tak samo jak wszystkie walizki żetonów dostępne na allegro. z tą różnicą że do klapy jest przypięta blaszka na 4 nity z logiem FTP co widać z resztą na zdjęciu

w dodtatku dostajesz także kostki do gry 5 sztuk, kluczyk i takie tam

osobiście spodziewałem się czegoś lepszego po drugim co do wielkości poker roomie na świecie i szczerze się bardzo zawiodłem gdy zajżałem do środka

Aimboy
PokerStrategist

Hehe szkoda, że twojego posta nie przeczytałem parę tygodni temu... Teraz tylko czekam, aż przesyłka przyjdzie.

Nie wyglądają te żetony Tjallu, zgadzam się.

Nasze z PokerStrategy.com są dużo fajniejsze, tyle że nie da sie ich otrzymać za punkty.

Rzeczywiście FTP powinno być stać na więcej.

Pozdro

salyk
Oldschool Grinder

Ne wiem co Wy macie do tych żetonów :facepalm:
Moje nie wyglądają, tak jak na 2 zdjęciu - te są beznadziejne..

Ja wziąłem bez nominałów i sprawują się świetnie - mam je ponad rok i nic im się nie dzieje, wymieniłem tylko karty na plastiki z P* ;)

Napisane przez Aimboy
Hehe szkoda, że twojego posta nie przeczytałem parę tygodni temu... Teraz tylko czekam, aż przesyłka przyjdzie.

jak masz możliwość to anuluj zakup :D

Napisane przez salyk
Ne wiem co Wy macie do tych żetonów :facepalm:
Moje nie wyglądają, tak jak na 2 zdjęciu - te są beznadziejne..

Ja wziąłem bez nominałów i sprawują się świetnie - mam je ponad rok i nic im się nie dzieje, wymieniłem tylko karty na plastiki z P* ;)

jak nie wyglądają jak wyglądają? przecież sam wiem co miałem i czego się pozbyłem. to są te same żetony co na drugim zdjęciu, tyle że mają szara, zielona, czerwona i czarna naklejka z logiem FTP. też brałem żetony bez nominałów

salyk
Oldschool Grinder

Moje wyglądają tak jak na ostatniej fotce. Taka naklejka, ale bardzo trwała. Wg mnie są ok. Starsy miały podobną walizkę ;)