Dostałem 50$ kiedy mogę je wypłacić? Gram na Full Tilt Poker
Heh, nigdy tam nie gralem i nie mam konta, ale jak pamiętam z różnych wątków z forum to jak ugrasz 1000 Full Tilt Points
trzeba dodac ze wyplata to min 50$, a 1000ftp to troche jest patrzac po dacie rejestracji..
Za chwile mnie admini miesem obrzucaja, ze jesli nie chce powiedziec nic wartosciowego, to zebym w ogole nie pisal, ale zrozumiem - to ich praca.
Kuba moim zdaniem wykazujesz sie wielka ignorancja zakladajac ten temat. Po pierwsze nie czytasz w ogole co sie dzieje, a wysylasz dokumenty osobiste (zakladam, ze musiales do weryfikacji) - kiedys moga byc z tego klopoty. A nawet jesli wyslales dokumenty, nie przeczytajac wczesniej nic (jakbys przeczytal to na pewno byla informacja kiedy mozna wyplacic), to bez absolutnie zadnej znajomosci serwisu, a odrobinie checi, zajeloby Ci to nie wiecej niz minute, by odnalezc odpowiedz na Twoje pytanie.
Witaj Kuba
W tym miejscu na naszej stronie możesz poznać wszelkie interesujące cię szczegóły odnośnie kapitału startowego na Full Tilt Poker. Jeżeli jest jeszcze coś w czymś możemy Ci pomóc śmiało zadawaj pytania.
Pozdrawiam Endurx